Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Cooperativa de Garriguella

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Gregory Abella de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, la Cooperativa de Garriguella i el xef Gregory Abella, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Croqueta de gamba a l’allet amb maionesa d’all negre.
  • Coca de crema de carxofes amb pernil ibèric.
  • Daus de tonyina marinats amb teriyaki, iuzu i gingebre.
  • Zurito de crema de nyamares amb foie.

Plat principal

  • Calamars farcits amb botifarra de perol i gambes.

Postres

  • Tarta tatin amb pomes de Sant Pere i crema avainillada.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/J5P9j. Cal reserva prèvia.

Agenda

Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides
28/04/2024 12:00 El Pati de Covides. Rambla Nostra Senyora, 45 (Vilafranca del Penedès)
Amb l'arribada del bon temps, Covides omplirà de música, vermut i vins el nou espai enoturísitc el pati de Covides, ubicat al cor de Vilafranca...
Del 07/05/2024 al 10/05/2024 Fira de Barcelona, recinte Gran Via
Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge converteixen Hispack en el seu punt de trobada, un aparador...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya