Carregant web FCAC
24/04/2022 09:00 Celler Cooperatiu d'Espolla

Esmorzar de forquilla entre vinyes amb el xef Xavier Bernal de La Cuina del Vent

En el marc del Vívid, el festival del vi de la Costa Brava, el Celler Cooperatiu d'Espolla i el xef Xavier Bernal, de La Cuina del Vent, us proposen un esmorzar de forquilla entre vinyes per gaudir dels vins i la cuina de l’Empordà enmig de la natura.

El menú de la proposta és el següent:

Aperitius

  • Cansalada baixa temperatura a la tailandesa.
  • Cop de puny amb sardina fumada.
  • Xarrup d’aigua de fonoll.
  • Nespres, formatge i mel de l’Albera.

Plat principal

  • Conill desossat amb ratafia i arròs cruixent.

Postres

  • Crema de te tailandès i violetes.

MÉS INFORMACIÓ

HORARI de 9 a 11.30 h
PREU 30 €
RESERVES https://ja.cat/CYqduCal reserva prèvia.

Agenda

17/05/2025 10:30 Tivissa (Ribera d'Ebre, Tarragona)
La natura es desperta i… Torna la collita de cireres a Cerima Cherries, com sempre, acompanyada d’un tast de vins del Celler Masroig! Viu...
18/05/2025 10:30 Covides. Ca l'Olivella de Font Clara (Casa Olivella s/n) - Lavern, Subirats (Alt Penedès)
En el marc de La Primavera del Cava, la cooperativa Covides organitza un taller de fotografia amb el mòbil, obert a tothom, que es farà entre...
25/05/2025 11:00 Castell d'Or. Ctra. de Santes Creus, s/n (Vila-rodona, Alt Camp)
En el marc de La Primavera del Cava, Castell d'Or et convida a descobrir els seus caves d’una manera divertida i didàctica amb Pol Aluja, un...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya