Carregant web FCAC
30/09/2023 18:00 Agrícola de Llorenç del Penedès

Festa de la Verema de l'Agrícola de Llorenç del Penedès

Tot i l’important descens de la collita de raïm de la campanya d’enguany, l'Agrícola de Llorenç del Penedès vol mantenir la tradicional Festa de la Verema per celebrar els darrers premis que han aconseguit diferents vins i caves de la cooperativa.

El públic podrà tastar els vins i caves de la cooperativa i fer una visita guiada al celler modernista obra d'en Cèsar Martinell, considerat una de les Catedrals del Vi. Qui ho desitgi, podrà berenar i/o sopar a les foodtrucks, que oferiran àpats dolços i salats. Tot plegat amb l'acompanyament musical de Joan Ràfols i Guillem PdCrocs.

Una gran vetllada, que s'allargarà fins la una de la matinada, amenitzada amb música i bon menjar que et permetrà descobrir els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedès i la joia arquitectònica del seu celler.

Agenda

14/08/2024 20:00 Vinya de Can Comelles (Alt Empordà)
Empordàlia sota les estrelles és una activitat que inclou: Degustació de vins d’Empordàlia acompanyats de productes Km 0 de les seves...
14/09/2024 09:30 Covides. Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
En en el marc de la Festa de la Verema del Penedès, la cooperativa Covides organitza aquesta activitat perquè puguis submergir-te en el fascinant...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya