Carregant web FCAC
05/11/2023 09:00 Cooperativa de Cambrils (Ctra. Cambrils - Montbrió, km 2)

Festa de l'Oli Nou de la Cooperativa de Cambrils

Oli d'oliva verge extra 'Mestral' de la Cooperativa de Cambrils
Oli d'oliva verge extra 'Mestral' de la Cooperativa de Cambrils © Cooperativa de Cambrils

La Cooperativa de Cambrils celebra l'arribada de l'oli nou amb un gran esmorzar popular, on podràs degustar l’oli d'oliva verge extra, amb DOP Siurana, d'enguany. L'esmorzar, amb pa torrat, llonganissa i fruita, anirà amanit amb un bon raig l'OOVE 'Mestral' de la cooperativa. El preu del tiquet és de 4€.

Durant la festa hi haurà activitats infantils i música en viu, amb l'actuació de la Colla Gegantera Tota l'Endenga de Cambrils.

De 9 h a 13.30 h, podràs aprofitar els horaris especials de la seva agrobotiga per comprar l'oli novell i altres productes de proximitat. Amb la compra del tiquet de l'esmorzar, tindràs un descompte de 2€ per la compra d'una garrafa de 5 litres o 2 unitats de 2 litres d'oli d'oliva verge extra.

Agenda

14/08/2024 20:00 Vinya de Can Comelles (Alt Empordà)
Empordàlia sota les estrelles és una activitat que inclou: Degustació de vins d’Empordàlia acompanyats de productes Km 0 de les seves...
14/09/2024 09:30 Covides. Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
En en el marc de la Festa de la Verema del Penedès, la cooperativa Covides organitza aquesta activitat perquè puguis submergir-te en el fascinant...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya