Carregant web FCAC
07/11/2021 09:00 C. Salvador Espriu, s/n | Riudoms

Festa de l'Oli Nou de Riudoms

Oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Agrícola de Riudoms
Oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Agrícola de Riudoms © FCAC

Amb l'arribada de l'oli nou la Cooperativa Agrícola de Riudoms celebra la seva tradicional festa amb diferents activitats per a tots els públics.

PROGRAMA

9 h
Obertura de les instal·lacions de la cooperativa.
Esmorzar popular. Pa torrat, llonganissa, cansalada i arengada. Tot amanit amb l'oli nou de la Cooperativa Agrícola de Riudoms.

10 h
Presentació i tast de l'oli nou. A càrrec de l'Eudald Salvat Mestre, tastador del Panell Tast Oficial Verges d'Oliva de Catalunya.
Showcooking. Demostracions culinàries amb oli nou de Riudoms a càrrec dels reconeguts cuiners locals Salvador Gras i Jaume Solé.
Concurs d'allioli. El guanyador/a serà qui aconsegueixi realitzar més quantitat d'allioli en 15 minuts. Les inscripcions es faran el mateix dia.
Actuació de la Colla Gegantera de Riudoms.
Exposició de dibuixos
dels alumnes de les escoles de Riudoms.
13a trobada d'intercanvi de plaques de cava.

13 h
Entrega de Premis del concurs d'allioli i cloenda de la jornada.

Agenda

28/05/2022 10:00 Batea
Rams Domènech SL, Arqueologia i Turisme, amb la col·laboració de la cooperativa Celler Batea, organitza l'últim dissabte de cada mes aquesta...
28/05/2022 09:30 Sant Sadurní d'Anoia
En el marc de la "Primavera del cava", Covides organitza una marxa nòrdica per les vinyes florides d’un soci de la cooperativa. T’animem a...
25/06/2022 10:00 Batea
Rams Domènech SL, Arqueologia i Turisme, amb la col·laboració de la cooperativa Celler Batea, organitza l'últim dissabte de cada mes aquesta...
Som socis de:
Amb el suport de