Carregant web FCAC
30/01/2021 16:00 Virtual

Iniciació al tast d'oli d'oliva extra verge amb Empordàlia

En aquest taller t'explicaran el procés d'elaboració de l'oli d'oliva extra verge: des de la recepció de l'oliva fins l'embotellament, que finalitzarà amb un tast comentat de tres olis s'oliva extra verge amb diferents varietats.

Quan adquireixis el curs t'enviaran a casa una caixa amb tot el material que necessites per fer el curs i rebràs el link per accedir-hi.

MÉS INFORMACIÓ

Durada 1.15 hores aproximadament
Preu 40 € per a dues persones (participant extra 5 €)
Reserves https://www.empordalia.com/ca/iniciacio-al-tast-doli-doliva-extra-verge
*Data límit d’inscripcions 27 de gener
*En aquest taller no s'inclouen les copes de tast

 

Agenda

04/12/2022 Cabacés (Priorat)
La cooperativa Agrícola de Cabacés celebra l'arribada de l'oli nou amb una gran festa plena d’activitats per a tots els públics perquè pugueu...
04/12/2022 09:30 Cooperativa Camp de Cervià (Les Garrigues)
La cooperativa Camp de Cervià celebra l'arribada de l'oli nou amb una nova edició de la seva tradicional festa.  PROGRAMA de 9.30 a 11 h |...
06/12/2022 de 10 a 13.30 h Cabacés (Priorat)
La cooperativa Agrícola de Cabacés us proposa una activitat perquè pugueu participar en l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 'Baronia...
08/12/2022 de 10 a 13.30 h Cabacés (Priorat)
La cooperativa Agrícola de Cabacés us proposa una activitat perquè pugueu participar en l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 'Baronia...
La cooperativa Vinícola de Sarral a una edició anterior de la Festa del Vi Novell
10/12/2022 Palau Robert (Barcelona)
La Festa del Vi Novell torna als jardins del Palau Robert de Barcelona per poder tastar els primers vins de la collita del 2022. D’aquesta...
Som socis de
Amb el suport de