Carregant web FCAC
30/01/2021 16:00 Virtual

Iniciació al tast d'oli d'oliva extra verge amb Empordàlia

En aquest taller t'explicaran el procés d'elaboració de l'oli d'oliva extra verge: des de la recepció de l'oliva fins l'embotellament, que finalitzarà amb un tast comentat de tres olis s'oliva extra verge amb diferents varietats.

Quan adquireixis el curs t'enviaran a casa una caixa amb tot el material que necessites per fer el curs i rebràs el link per accedir-hi.

MÉS INFORMACIÓ

Durada 1.15 hores aproximadament
Preu 40 € per a dues persones (participant extra 5 €)
Reserves https://www.empordalia.com/ca/iniciacio-al-tast-doli-doliva-extra-verge
*Data límit d’inscripcions 27 de gener
*En aquest taller no s'inclouen les copes de tast

 

Agenda

Vermut 'Duc de Foix' de la cooperativa Covides
28/04/2024 12:00 El Pati de Covides. Rambla Nostra Senyora, 45 (Vilafranca del Penedès)
Amb l'arribada del bon temps, Covides omplirà de música, vermut i vins el nou espai enoturísitc el pati de Covides, ubicat al cor de Vilafranca...
Del 07/05/2024 al 10/05/2024 Fira de Barcelona, recinte Gran Via
Durant 4 dies, milers de professionals i expositors del món de l’empaquetatge converteixen Hispack en el seu punt de trobada, un aparador...
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya