- Introducció a una alimentació equilibrada i saludable.
- Criteris per a una bona selecció d'aliments reals.
- Regles d'or per compondre els teus plats.
- Proteïna, animal - vegetal (més enllà de crear estructures, funció biorreguladora i de defensa).
- Fonts d'energia saludables: hidrats de carboni complexos, endolcidors recomanables.
- Greixos bons i greixos dolents.
- Aliments medecina, algues, ferments i súper aliments.
- Persones interessades en aprendre a cuinar de manera saludable i/o en conèixer noves receptes.
- Aprendre tècniques de cuina saludable.
- Adquirir les principals nocions de dietètica i nutrició basades en aliments reals.
- Descobrir receptes estacionals saboroses amb varietat de sabors, textures i colors.
- Comprendre com crear un menú complet i equilibrat.
- Tenir criteri a l'hora d'escollir els aliments i material de cuina.
Aquest curs de Cuina saludable està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral.
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).