Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

Preparació correcta de la maquinària, bateria i eines necessàries per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

  • Maquinària, bateria i eines bàsiques.
    • Descripció.
    • Preparació.
    • Maneig.

Realització de l’aprovisionament de matèries primeres per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

  • Aprovisionament de matèries primeres.
    • Matèries primeres per a elaboracions senzilles.
    • Aprovisionament.

Identificació de les matèries primeres necessàries per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

Realització adequada de la pre-elaboració de matèries primeres

  • Pre-elaboració de matèries primeres per a elaboracions senzilles.

Coneixent i aplicació dels mètodes  de conservació i emmagatzematge segons les  normes de seguretat alimentària

Maneig correcte dels útils i equips de cuina necessaris per a realitzar elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i canapès

Aplicació de les tècniques de cocció i preparat adequats per a realitzar elaboracions senzilles, complint les normes de manipulació d’aliments

  • Tècniques d’elaboració.
    • Preparació de plats combinats.
    • Preparació de sandwich.
    • Preparació de aperitius.
    • Preparació de tapes.
    • Preparació de torrades.
    • Preparació de canapès.

Realització de la presentació adequada en elaboracions senzilles: plats combinats, sandwich, aperitius, tapes, torrades i canapès

  • Presentacions senzilles.
    • Presentacions senzilles de plats combinats i sandwich.
    • Presentacions senzilles d’aperitius, tapes, torrades i canapès.

Aplicació de mètodes de conservació i emmagatzematge segones les normes de seguretat alimentària

  • Mètodes de conservació i emmagatzematge.
  • Persones interessades en aprendre a cuinar tapes i pinxos i/o en conèixer noves receptes.
  • Preparar i presentar correctament elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, aperitius, tapes, torrades i  canapès.

Aquest curs d'Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Tècniques d'elaboració de combinats
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de bufets
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de vins i begudes
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Baig cooking - cuina saludable
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina vegana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Elaboració de menús
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya