Cuina espanyola
- Característiques generals i evolució històrica.
- Aliments espanyols més emblemàtics. Productes amb Denominació d'Origen Protegida.
- La dieta mediterrània.
Cuina tradicional i cuina d'avantguarda. L'actual cuina espanyola al món; Plats més representatius de la gastronomia espanyola.
- Tapes, pinxos, banderilles, montaditos i cuina en miniatura.
- La dieta mediterrània i les seves característiques.
- Les cuines de les diferents autonomies. Principals peculiaritats. Plats més representatius.
- Restaurants espanyols més reconeguts.
- Utilització de tot tipus de la terminologia culinària.
Cuina de la resta d'Europa.
- La cuina francesa i italiana i les seves característiques. La seva influència en la gastronomia d'altres països. Plats i productes més representatius.
- La cuina portuguesa, principals característiques i plats més representatius.
- Altres cuines del continent i els seus plats més implantats a Espanya.
Altres cuines del món
- Persones interessades en aprendre a cuinar i/o en conèixer noves receptes.
- Adquirir els coneixements teòrics i pràctics, habilitats i destreses necessàries per confeccionar ofertes gastronòmiques.
- Complir la normativa d'higiene alimentària i prevenció de riscos laborals.
Aquest curs de Cuina està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).