Coneixement de les categories comercials dels arrossos
Coneixement de les aplicacions de l’arròs
Coneixement de la importància de la qualitat del sofregit i caldos a l’hora de fer elaboracions a base d’arròs
Identificació de la varietat de preparacions culinàries a base d’arrossos
Presentació de les categories comercials dels arrossos segons la seva mida i tipus d’arròs
Realització d’elaboracions d’arròs segons diferents sofregits i qualitat dels caldos
Elaboració de presentacions a base de arrossos
Aquest curs de Preparacions culinàries a base d'arrossos està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h