El bufet a l'hostaleria
- Classificació de la ubicació del bufet. Normativa de l’oferta gastronòmica.
- Què és el bufet?.
- Tipus de bufet.
- Normes en el servei del bufet.
- Els criteris d’elaboració d’una carta de bufet.
- Bases de l’estructura d’una oferta de bufet.
- Com trencar la monotonia.
Formes de Servei
- L’espai, el mobiliari, utensilis. El personal.
- A on es situa el bufet?.
- Elements que s’utilitzen en el muntatge del bufet.
Utensilis decoratius i de presentació
- El servei tipus bufet.
- Personal de servei de bufet.
- Característiques específiques del servei de bufet.
Planificació de les fantasies i les decoracions
- Materials de decoració.
- Elements decoratius.
- Ús d’utillatge per a la decoració.
- Dimensions i ubicació de la decoració.
- Dimensions del bufet segons els clients.
- Situació de la decoració del bufet.
- Últimes tendències en decoració.
- Noves decoracions amb fruita.
- Realització de noves decoracions en fruites.
- Persones interessades en aprendre a presentar bufets amb encant i gràcia.
- Aprendre a preparar i presentar un bufet de forma atractiva.
- Dissenyar i realitzar decoracions culinàries específiques per a bufets.
Aquest curs de Presentació de bufets està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).