- Definicions i metodologia del tast.
- La vista i l'examen visual.
- L'olfacte i les olors del vi. El bouquet.
- El gust.
- Estímuls sensitius.
- Equilibri entre aromes i sabors.
- Llenguatge del tastador: vocabulari gustatiu.
- Tècniques i elements importants del tast: copes, locals, condicions ambientals, temperatures òptimes per tastar correctament.
- Tipus de tast i fases del tast.
- Fixes de tast: les maneres de puntuar el vi.
- El sol i la seva influència en el tast.
- Components del vi i la seva influència en el tast.
- Maridatges.
- Gestió i control del celler.
- Persones que estiguin interessades en la cultura del vi i vulguin ampliar els seus coneixements.
- Realitzar totes les operacions adequades per a la seva conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i tècniques establertes.
Aquest curs de Presentació de vins i begudes està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).