L’ozó
- Introducció.
- Característiques de l’ozó.
- Generadors d’ozó.
- Aplicacions de l’ozó.
- Avantatges i desavantatges de l’ozó.
L’ozó a l’agricultura
- Introducció.
- Aplicacions de l’ozó a l’agricultura.
- Beneficis de l’ozó a l’agricultura.
- Polvorització amb ozons.
- Desinfecció, higiene i preparació del sòl amb ozons.
- L’ozó en la preparació del sòl.
Reg amb aigua ozonitzada
- Introducció.
- Beneficis del reg amb aigua ionitzada.
- Aigua d’ozó per a hivernacle.
- Aigua d’ozó per a camp obert.
- Agricultura hidropònica i ús dels ozons.
- Aigües residuals tractades amb ozó per a l’agricultura.
Aplicació d’ozó a la post collita
- Introducció.
- Tractaments previs al rentat de fruites i verdures.
- Rentat de fruites i verdures.
- Conservació de fruites i verdures en càmeres frigorífiques. Desinfecció de sales d’emmagatzematge i envasos.
- Control d’etilè amb ozó gas.
- Persones treballadores del sector agrari, tant en el desenvolupament de l’explotació com en l’àmbit de la qualitat, així com a enginyers agràries que vulguin ampliar la seva formació en noves tècniques aplicades a l’agricultura.
No es necessari tenir coneixements tècnics específics de la matèria.
- Conèixer la utilització de l’ozó en les diferents fases i processos de l’agricultura, mitjançant la difusió dels seus principis i la formació en els seus aspectes pràctics relacionats amb la preparació del terreny, primeres fases d’implantació del cultiu i post collita.
- És necessari disposar d’un PC, tablet o mòbil capaç de navegar per Internet. Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.