Carregant web FCAC

Consell rector

Santi Vergé
Conreus Herbacis i Farratges

Representant en nom de la Cooperativa Agrària de Miralcamp


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de conreus herbacis i farratges.

Representant de la FCAC a la Junta d’Arbitratge i Mediació dels contractes de conreu i dels contractes d’integració de Catalunya, i la Taula Sectorial Agrària dels Cereals-Herbacis del Departament d’Agricultura.

A nivell estatal, ostenta la vicepresidència del Consell Sectorial de Farratges dessecats de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya. També forma part del Consell Sectorial dels Conreus Herbacis (cereals i oleaginoses) de la mateixa entitat.

Participa, amb dret de veu, en el Consell Català de Caça amb la finalitat de plantejar problemàtiques derivades de la fauna salvatge que són d’afectació a les cooperatives d’aquesta branca.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

El Poal, 1970

De família pagesa d’Arbeca de tota la vida i amb terres pròpies, Santi Vergé és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida.

Postgraus d’especialització en la Política Agrària Comuna (PAC) i en Indústria Alimentària per la Universitat de Lleida, i en Estratègia Empresarial i Comunicació per EADA Business School.

És el gerent de la Cooperativa Agrària de Miralcamp des de l’any 1995, un càrrec que compagina amb el conreu -en secà- de cereals, farratges i oliveres.

Implicat en la vida social i esportiva de la comarca, està especialment vinculat al món del bàsquet de Tàrrega.

 

“A Catalunya produïm el 15% del cereal que consumim. El mercat del cereal es mou en un àmbit global, internacional, i és per això que el sector hem de tenir al dia la informació necessària per prendre decisions adequades. Per mantenir la qualitat del nostre producte i alhora ser competitives en el mercat, hem de fer front als reptes del canvi climàtic i la tecnologia. Les cooperatives de conreus herbacis i farratges necessitem articular la nostra estratègia en tres eixos: informació,  formació i intercooperació.”

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Fruita i Horta
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de:
Amb el suport de