Representant en nom de la Càmara Arrossera del Montsià
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en l’àmbit d’arròs. Representant territorial de Terres de l’Ebre.
Representant de la FCAC a la Taula Sectorial Agrària de l’Arròs del Departament d’Agricultura; el Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua; el Grup de Treball Agroalimentari de l’Ebrebiosfera, i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Arròs de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
Sant Carles de la Ràpita, 1964
Representa la tercera generació d’una família d’arrossers que porten unes 300 hectàrees entre tres germans.
És president de la Càmara Arrossera del Montsià i està implicat amb la Comunitat de Regants de Sant Carles. També és president de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
“Cal promoure la cultura de l’arròs perquè el consumidor aprengui a apreciar les diferents varietats i els plats més adients per a cadascuna, alhora que promovem la innovació en aspectes rellevants per a la determinació del sabor a la cuina.”
Representant en nom de la Càmara Arrossera del Montsià
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en l’àmbit d’arròs. Representant territorial de Terres de l’Ebre.
Representant de la FCAC a la Taula Sectorial Agrària de l’Arròs del Departament d’Agricultura; el Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua; el Grup de Treball Agroalimentari de l’Ebrebiosfera, i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Arròs de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
Sant Carles de la Ràpita, 1964
Representa la tercera generació d’una família d’arrossers que porten unes 300 hectàrees entre tres germans.
És president de la Càmara Arrossera del Montsià i està implicat amb la Comunitat de Regants de Sant Carles. També és president de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
“Cal promoure la cultura de l’arròs perquè el consumidor aprengui a apreciar les diferents varietats i els plats més adients per a cadascuna, alhora que promovem la innovació en aspectes rellevants per a la determinació del sabor a la cuina.”
Compromís amb la producció local i la sostenibilitat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop