Carregant web FCAC

Equip humà

Marta Guerrero
Tècnica del Servei Laboral
973 247 982

Àmbits de responsabilitat

Gestió laboral de cooperatives, socis i empreses assignades, amb especialització en el sistema especial agrari i de la fruita.

Assessorament i assistència, com a membre de la comissió paritària, a la negociació del conveni col·lectiu de les cooperatives del Camp de Tarragona.

Assessorament en la realització de modificacions substancials de condicions de treball i en la legislació de contractes laborals i d'alta direcció.

Representació davant diferents organismes públics: Tresoreria General de la Seguretat Social, Inspecció de Treball, Servei de Mediació, Arbitratge i Conciliació.


Biografia

Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Postgrau en Dret del Treball per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Postgrau  en Tècniques de negociació, mediació i gestió del conflicte per la Universitat de Barcelona (UB). Especialització en organització del treball i gestió de recursos humans per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Especialització en persones i organitzacions per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

En l’àmbit laboral, havia treballat a una assessoria laboral a Barcelona i en empreses de diferents sectors d’activitat portant la gestió i assessorament laboral.

Assessorament Jurídic i Laboral
Cap del Servei Jurídic i Laboral. Advocada
Advocat del Servei Jurídic
Tècnica especialista en Dret sobre el Comerç Electrònic i les Noves Tecnologies
Tècnica especialista en Dret Societari i Govern Corporatiu
Coordinadora Servei Laboral. Tècnica en Direcció i Gestió de Recursos Humans
Tècnic del Servei Laboral
Administrativa
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya