Carregant web FCAC

Equip humà

Jordi Vives
Director
932 292 022

Àmbits de responsabilitat

Direcció de l’equip humà i dels recursos de la Federació per tal d’assolir els objectius de les diferents àrees i serveis, donant resposta a les necessitats i projectes de les cooperatives federades d’acord amb els criteris definits per consell rector i les prioritats establertes en el Pla estratègic de l’organització.

Patró de la Fundació de la Pagesia de Catalunya, de la Fundació La Fageda i de la Fundació NouXamfrà per a la formació i la integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual.

Representant de la Federació a la Taula Agrària del Departament d'Acció Climàtica, a la Comissió de Seguiment Sectorial de Cooperatives amb Secció de Crèdit, a Agrofòrum i als comitès de certificació d’ECA i APPLUS.

Director de la revista AGROactivitat.


Biografia

Enginyer Agrònom, amb l’especialitat de Zootècnia, per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida (ETSEA - UdL). Enginyer Tècnic Agrícola en Explotacions Agropecuàries, per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ESAB - UPC). 

Postgrau en Agricultura Europea i Política Agrària Comunitària per l’ETSEA de Lleida i Programa de Direcció d’Empreses Cooperatives a ESADE Business School.

En l’àmbit professional, havia estat director gerent de la Unió de Pagesos de Catalunya. També va ser gerent de l’empresa de consultoria especialitzada en el sector agrari i forestal Àmbit Rural SL, a més de director tècnic i de màrqueting de producte de l’empresa de prestació de serveis als agricultors i ramaders Agroxarxa SLU.

Va exercir com a patró de la Fundació Pagesos Solidaris i de la Fundació Lluís Nomen per a la prevenció de riscos laborals en el sector agrari, i va ser membre del Consell de Redacció de la revista La Terra.

Anteriorment havia coordinat un equip de professionals especialitzats en assessorament agrari a l’empresa de gestió i serveis agraris Eurup SL.

D’altra banda, va ser soci fundador de la cooperativa de consum ecològic i sostenible Germinal Sarrià i està associat a diferents cooperatives de crèdit i de consum. També té vinculació amb la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA).

És membre del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya