Carregant web FCAC

Equip humà

Domènec Vila
Cap de la Unitat de Serveis Empresarials
973 247 982

Àmbits de responsabilitat

Coordinació de la Unitat de Serveis Empresarials de la Federació, que agrupa els serveis que s’ofereixen a les cooperatives i la promoció de nous serveis segons les necessitats de les pròpies cooperatives.

Creació i impuls de nous projectes d’innovació, de desenvolupament rural i d’economia social.

Seguiment de la relació amb els clients per identificar millores en els serveis.

Coordinació general de serveis i projectes que impliquen a diferents àrees de la unitat.


Biografia

Enginyer Agrònom, amb orientació en Enginyeria Rural, per la Universitat de Lleida (UdL). Enginyer Tècnic Agrícola, especialitat Explotacions Agropecuàries, per la Universitat de Lleida (UdL).

Postgrau en Agricultura Europea i Política Agrària Comunitària, per l’ETSEA de la Universitat de Lleida. Màster en Alta Gestió Ambiental, per Centro de Investigaciones Ecológicas de Màlaga.

Va començar treballant a la cooperativa Transalfals & La Vispesa, formant part de l’equip encarregat de desenvolupar una nova planta agroindustrial per al deshidratat de farratges. Posteriorment va ser responsable de l’àrea de Projectes de la Fundació Catalana de la Cooperació i professor associat de l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

En la IX legislatura de la Generalitat de Catalunya va ser Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP. També va estar president de la Promotora d’Exportacions Catalana (PRODECA), vicepresident de la Fundació del Món Rural i membre dels Consells d’Administració de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Mercabarna i Aeroports de Catalunya, entre d’altres.

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya