Carregant web FCAC

Equip humà

Albert Capdevila
Albert Capdevila
Fruita i Horta

Representant en nom de la cooperativa Foment Agrícola les Planes


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en els àmbits de fruita, cítrics i horta. Representant territorial de Lleida.

Representant de la FCAC a la Comissió de la Cadena Agroalimentària del Consell Català de l'Alimentació; la Promotora d’Exportacions Catalanes (Prodeca); el Codi de Bones Pràctiques Comercials de la cadena alimentària de Catalunya; la Taula Sectorial Agrària de la Fruita Dolça del Departament d’Agricultura; l’Observatori de la Fruita Fresca, i el Grup de Treball de la Fruita Dolça.

A nivell estatal, representa la fruita i l’horta catalanes en el Consell Sectorial de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya. Ostenta la presidència del Grup de Treball de Fruita de Llavor i forma part del Grup de Contacte sobre Poma i Pera d’Itàlia, França, Espanya i Portugal.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

Puiggròs, 1948

Fructicultor durant més de quaranta anys, després de jubilar-se Albert Capdevila ha delegat la gestió de l’explotació familiar de poma, pera i préssec als seus fills.

És membre del consell rector de la cooperativa Foment Agrícola les Planes de Torregrossa i anteriorment havia estat associat a la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques.

També compta amb una dilatada experiència en política municipal i comarcal, i va ser alcalde de Puiggròs durant una vintena d’anys.

“L’hortofructícola és un dels sectors més pròspers del país, malgrat travessar una crisi de preus. El nostre objectiu seria aconseguir doblar el consum de fruita de proximitat.”

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Pinsos
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de:
Amb el suport de