Carregant web FCAC

Cuina de cooperatives per a bloguers

06/06/2018
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC
Cuina de cooperatives per a bloguers
Cuina de cooperatives per a bloguers © FCAC

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Caprabo han organitzat un Taller de Cuina de Proximitat amb productes de cooperatives agràries catalanes que es poden adquirir en aquesta cadena de supermercats.

En aquesta ocasió, hem pogut maridar l’alta gastronomia amb els productes de les cooperatives, les grans cadenes de supermercats i un públic emergent i influent, com els bloguers, i tot plegat en un dels principals eixos comercials de Barcelona” Ramon Sarroca, president FCAC

L’acció estava dirigida pel xef Jeroni Castells del Restaurant “Les Moles” d’Ulldecona, amb una estrella Michelin, i es va fer a l’espai Chef Caprabo de l’Illa Diagonal a Barcelona.

El taller d’alta gastronomia s’adreçava específicament a bloguers culinaris, amb l’objectiu de promoure el coneixement i el consum dels productes cooperatius entre aquest públic emergent i amb una potent capacitat d’influència. Alguns dels assistents van ser els responsables de blogs com Retalls de Cuina, Chup Chup Chup, Roba Bruta fem cuinetes, La Cuina Violeta, L’hora del tàper, Cotó de Sucre, Catalunya Gastronòmica, Cuinetes i Ojipláticos.

El xef Jeroni Castells, que va utilitzar productes cooperatius per a l'elaboració de diferents plats, va cuinar Gominoles d’oli i de vinagre balsàmic, Arròs de galeres i carxofes i Macarrons de mel a la bolonyesa de fruits vermells, tot maridat amb “Vermut de Falset” i vi blanc “Babalà”.

Les cooperatives participants de la iniciativa van ser l’Arbequina, Agrolés, Arrossaires del Delta de l’Ebre, Conca de la Tordera, Cooperativa Agrària Santboiana, Apícola del Perelló, Coselva, Cooperativa Falset-Marçà i Celler Cooperatiu d’Espolla.

La iniciativa va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Altres notícies

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Castell d’Or destaca amb tres medalles al Concurs SAKURA Japan Women’s Wine Awards

08/03/2021

El grup Castell d’Or ha estat reconegut amb tres medalles al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de...

Nou Room Escape virtual 'Reconnecta' amb Celler Masroig

02/03/2021

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar al Masroig, quan abans, els...

Som socis de:
Amb el suport de