Carregant web FCAC

La FCAC s'adhereix a "El Sentido de la Carne", un projecte pioner de col·laboració per posar en valor el plaer de consumir carn

El sector carni i la distribució llancen aquesta iniciativa per reivindicar el consum d'aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada

26/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a El Sentido de la Carne, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d’integrar aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada.

"El Sentido de la Carne" té com a objectiu principal transmetre que la carn i els productes carnis formin part de la nostra cultura gastronòmica i que, consumir-la segons les pautes recomanades, contribueix a una dieta variada i equilibrada en el marc d'una Dieta Mediterrània

A més, segons les dades d'AECOC Shopperview - el servei de coneixement i anàlisi dels canvis de comportament i l'evolució de les tendències de consum d'AECOC- i FECIC, el 45% dels consumidors de carn la inclou a la seva dieta pel plaer que proporciona el consum d'aquest aliment. Només l'aportació de proteïnes (51% de les mencions) supera com a motiu principal d'elecció el gaudir que aporta el consum de carn. Així mateix, el 34% dels consumidors al·lega que consumeix carn per poder seguir una dieta equilibrada i el 26% per raons de salut.

Al costat de la FCAC, gairebé un centenar d'empreses i organitzacions de tota la cadena de valor del sector carni i la distribució ja formen part de la iniciativa “El Sentido de la Carne”, la imatge i missatges de la qual podran veure's, a partir del proper mes de maig, als punts de venda de les principals cadenes, al packaging d'alguns productes, als fullets comercials, així com a les webs i xarxes socials de les empreses i organitzacions participants.

Font: El sentido de la carne
Altres notícies
12.11.2024

Trobada amb el secretari de Transició Ecològica

12/11/2024

Una representació de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), encapçalada pel seu president, Ramon Sarroca, s’ha reunit amb...

11.11.2024

La FCAC preveu una davallada de la producció del 40% d’avellana, baixant fins a les 4.100 tones

11/11/2024

La producció d’avellana a l’Estat es preveu que caurà un 40% la campanya 2024-2025 i baixarà fins a les 4.100 tones d’avellana en closca,...

04.11.2024

La FCAC exigeix al DARPA agilització en la resolució d'expedients ambientals de granges

04/11/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió, en el marc del Grup de Treball de Ramaderia, amb Neus Ferrete,...

31.10.2024

Com aprofitarem l'agricultura de carboni les cooperatives agràries?

31/10/2024

Amb l'objectiu de promoure entre els professionals del sector agrari el coneixement del funcionament del mercat del carboni, de les possibilitats...

31.10.2024

Pla de foment de la intercooperació de les cooperatives agràries

31/10/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) amb la col·laboració de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i el...

30.10.2024

Bones pràctiques de les cooperatives del sector del vi

30/10/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), amb la col·laboració de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i el...

28.10.2024

Com afectarà el context climàtic a la producció de cereals?

28/10/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat, a Juneda, la jornada tècnica "Com pot afectar el context climàtic a la...

25.10.2024

La cooperativa Frutera Segrià acull la primera sessió pràctica de calibratge d'equips d'aplicació de fitosanitaris

25/10/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha col·laborat, conjuntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya