Dijous 26 a les 15h, La Fageda presenta la nova família de melmelades per a maridar amb amanides, pastes o arrossos a l’emblemàtica Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona. Durant l’acte, en el qual es presentaran els resultats de la secció d’horticultura i melmelades de La Fageda durant l’any 2014, també intervindrà la Neus Rabionet, cap de cuina de La Fageda, que ens descobrirà noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura.
En acabar l’acte farem un tast de les receptes i dels nostres iogurts maridats amb melmelades.
Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. En total sumen 16 varietats agrupades en quatre famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos, una tercera amb esmorzars i aquesta quarta.
La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.
Més informació
Marc Alegre | malegre@fageda.com | 637 278 727
Albert Riera | ariera@fageda.com | 972 681010 - 606 629344
Data i horari: dijous 26 de març de 15h a 16h
Lloc: Granja Viader. Carrer Xuclà, 4-6 - 08001 Barcelona
L’aforament està limitat a 60 persones i per aquest motiu es prega confirmació
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...
30.546 pagesos i pageses compromesos amb l’alimentació i el territori
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop