Carregant web FCAC

La Fageda presenta les noves melmelades per maridar

La Fageda ha escollit l’emblemàtica Granja Viader de Barcelona per presentar la nova família de melmelades per a maridar amb arrosos, pastes o amanides. Neus Rabionet, cuinera de La Fageda, hi elaborarà els corresponents plats davant especialistes i amateurs de la gastronomia

24/03/2015

Dijous 26 a les 15h, La Fageda presenta la nova família de melmelades per a maridar amb amanides, pastes o arrossos a l’emblemàtica Granja Viader del carrer Xuclà de Barcelona. Durant l’acte, en el qual es presentaran els resultats de la secció d’horticultura i melmelades de La Fageda durant l’any 2014, també intervindrà la Neus Rabionet, cap de cuina de La Fageda, que ens descobrirà noves combinacions a la cuina amb melmelades de fruita i verdura. 

En acabar l’acte farem un tast de les receptes i dels nostres iogurts maridats amb melmelades. 

Sobre les melmelades

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat. En total sumen 16 varietats agrupades en quatre famílies, una que combina amb formatges, una altra amb carns i peixos, una tercera amb esmorzars i aquesta quarta.

La Fageda ha rebut el suport i coneixement de la Fundació Alícia, el centre referent en l’àmbit de la recerca aplicada a la gastronomia.

 

Més informació

Marc Alegre | malegre@fageda.com |  637 278 727
Albert Riera | ariera@fageda.com  | 972 681010 - 606 629344

Data i horari: dijous 26 de març de 15h a 16h
Lloc: Granja Viader. Carrer Xuclà, 4-6 - 08001 Barcelona
L’aforament està limitat a 60 persones i per aquest motiu es prega confirmació

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de