Comunicats de premsa

Èxit en l’inici de la 4a temporada del sopar sensorial ViNitCultura

20/04/2015

El passat divendres, més de quaranta persones van viure l’inici d’una nova temporada del sopar sensorial ViNitCultura. El celler modernista de Nulles torna a esser un escenari espectacular per la visita nocturna teatralitzada i el sopar maridatge de fins a cinc plats i degustacions dels millors vins i caves Adernats.

Per la nova temporada, des de l’equip d’enoturisme d’Adernats s’ha preparat un seguit de millores. Per una banda, un nou equipament sonor, fa les delícies dels assistents amb efectes de so que recorren el celler tant en la visita com en el sopar. Una nova teatralització també sorprèn al visitant amb l’aparició de personatges que ajudaran a entendre la cultura vinícola. En l’aspecte gastronòmic, la cuina de fusió va arribar a la ViNitCultura amb el Joan Castells, xef del Portal 22 de Valls.

L’experiència, que comença amb una copa de cava de benvinguda, i continua amb una visita a les vinyes on s’explica el cultiu, l’entorn i la importància del clima. Tot seguit es torna al Celler, on  el visitant hi trobarà una posada en escena a través de l’espectacular arquitectura centenària amb entorxes, llums d’oli i espelmes, amb l’objectiu de que el “misteris” del vi siguin desvetllats. Finalment, un sopar maridatge sota els arcs modernistes per despertar els cinc sentits. Entre sorpreses i jocs, els assistents van degustar un complert menú gastronòmic amb productes de proximitat i cuina de fusió maridada amb els més destacats vins i caves Adernats, tots productes elaborats en el mateix celler modernista de 1917.

Aquesta Activitat és una de les més singulars d’un seguit de riques i variades propostes que ens presenta Adernats. Les properes dates són el 8 de Maig, el 12 de Juny i el 3 de Juliol. Altres propostes com l’Origen de la Calçotada o esmorzars entre vinyes, també complementen les visites guiades de cada cap de setmana a la Catedral del Vi de Nulles. El 31 de Juliol, es celebra la considerada “Festa Major del Vi”, l’anomenada VINITfest que cada estiu congrega més de mig miler de persones en una nit màgica.

Més informació

Adernats enoturisme

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x