Caprabo ha donat un impuls a la venda de productes procedents de cooperatives agràries amb la introducció, l’últim any, de 26 cooperatives i més de 260 productes en els seus lineals i, per fer-ho, ha treballat estretament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC). Per analitzar el treball desenvolupat fins ara i acordar noves línies de col·laboració, aquest matí s’han reunit el director general de Caprabo, Alberto Ojinaga, i el president de la FCAC, Ramon Sarroca, a la seu central de Caprabo.
Ojinaga i Sarroca han acordat “impulsar la presència de productes de cooperatives agràries en els supermercats Caprabo, intensificant una línia de treball que està ja oferint resultats molt positius, amb un volum de vendes superior als 17,5 milions d’euros i un increment mitjà de vendes del 12%”, ha explicat Ojinaga. Per la seva part, Sarroca ha volgut destacar la “capacitat d’adaptació de Caprabo per treballar amb els productes cooperatius en un pla micro comarca per comarca i l’aparador que suposa Caprabo per a poder apropar els productes de cooperatives, en alguns casos molt petites, al consumidor”.
Amb Caprabo, ja treballen més de 40 cooperatives agràries i en els seus lineals s’hi poden trobar fins a 400 productes cooperatius.
Caprabo va ser el primer supermercat en introduir, el 2013, el segell oficial de “proximitat” del Departament d’Agricultura de la Generalitat i és el supermercat referent en productes de proximitat El seu compromís l’ha portat a desenvolupar un programa per comarques pioner pel qual ven a les seves botigues de cada comarca productes específics. A Barcelona i la seva àrea metropolitana ha realitzat una selecció de productes comarcals.
La FCAC aglutina 227 cooperatives agràries que representen productors de sectors tan diversos com arròs, fruita dolça, cítrics, fruita seca, horta, llet, oli d’oliva, vi, cava, ramaderia i cereals, entre d’altres.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h