Caprabo ha donat un impuls a la venda de productes procedents de cooperatives agràries amb la introducció, l’últim any, de 26 cooperatives i més de 260 productes en els seus lineals i, per fer-ho, ha treballat estretament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC). Per analitzar el treball desenvolupat fins ara i acordar noves línies de col·laboració, aquest matí s’han reunit el director general de Caprabo, Alberto Ojinaga, i el president de la FCAC, Ramon Sarroca, a la seu central de Caprabo.
Ojinaga i Sarroca han acordat “impulsar la presència de productes de cooperatives agràries en els supermercats Caprabo, intensificant una línia de treball que està ja oferint resultats molt positius, amb un volum de vendes superior als 17,5 milions d’euros i un increment mitjà de vendes del 12%”, ha explicat Ojinaga. Per la seva part, Sarroca ha volgut destacar la “capacitat d’adaptació de Caprabo per treballar amb els productes cooperatius en un pla micro comarca per comarca i l’aparador que suposa Caprabo per a poder apropar els productes de cooperatives, en alguns casos molt petites, al consumidor”.
Amb Caprabo, ja treballen més de 40 cooperatives agràries i en els seus lineals s’hi poden trobar fins a 400 productes cooperatius.
Caprabo va ser el primer supermercat en introduir, el 2013, el segell oficial de “proximitat” del Departament d’Agricultura de la Generalitat i és el supermercat referent en productes de proximitat El seu compromís l’ha portat a desenvolupar un programa per comarques pioner pel qual ven a les seves botigues de cada comarca productes específics. A Barcelona i la seva àrea metropolitana ha realitzat una selecció de productes comarcals.
La FCAC aglutina 227 cooperatives agràries que representen productors de sectors tan diversos com arròs, fruita dolça, cítrics, fruita seca, horta, llet, oli d’oliva, vi, cava, ramaderia i cereals, entre d’altres.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h