Carregant web FCAC

artMuria arriba a Bèlgica

Les seves mels de luxe es distribueixen a les principals botigues gourmet de Brussel·les i de la zona

17/09/2015
artMuria
artMuria © Mel Muria
artMuria
artMuria © Mel Muria

Donant un pas més en la seva expansió, la marca de mel de luxe artMuria ha arribat al mercat belga, amb la distribució de les seves quatre varietats (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a les botigues gourmet més emblemàtiques de Brusel·les i ciutats properes.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria l'any passat: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats.

Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “La nostra feina, semblant a la de les abelles, consisteix en conquerir i fidelitzar els paladars més exigents. Arribar a Bèlgica, un país amb una àmplia tradició en productes dolços, és una excel·lent oportunitat per seguir donant-nos a conèixer a nivell europeu i per extensió a nivell mundial”.

Des d'aquest mes de setembre, la col·lecció es comercialitza a Bèlgica en els seus formats individuals de 40, 170 i 440 grams i també en els seus estoigs de luxe format regal: 1 pot de 440 grams, 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.

Properament la marca també estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya