Donant un pas més en la seva expansió, la marca de mel de luxe artMuria ha arribat al mercat belga, amb la distribució de les seves quatre varietats (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a les botigues gourmet més emblemàtiques de Brusel·les i ciutats properes.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria l'any passat: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats.
Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “La nostra feina, semblant a la de les abelles, consisteix en conquerir i fidelitzar els paladars més exigents. Arribar a Bèlgica, un país amb una àmplia tradició en productes dolços, és una excel·lent oportunitat per seguir donant-nos a conèixer a nivell europeu i per extensió a nivell mundial”.
Des d'aquest mes de setembre, la col·lecció es comercialitza a Bèlgica en els seus formats individuals de 40, 170 i 440 grams i també en els seus estoigs de luxe format regal: 1 pot de 440 grams, 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.
Properament la marca també estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h