Donant un pas més en la seva expansió, la marca de mel de luxe artMuria ha arribat al mercat belga, amb la distribució de les seves quatre varietats (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a les botigues gourmet més emblemàtiques de Brusel·les i ciutats properes.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria l'any passat: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats.
Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “La nostra feina, semblant a la de les abelles, consisteix en conquerir i fidelitzar els paladars més exigents. Arribar a Bèlgica, un país amb una àmplia tradició en productes dolços, és una excel·lent oportunitat per seguir donant-nos a conèixer a nivell europeu i per extensió a nivell mundial”.
Des d'aquest mes de setembre, la col·lecció es comercialitza a Bèlgica en els seus formats individuals de 40, 170 i 440 grams i també en els seus estoigs de luxe format regal: 1 pot de 440 grams, 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.
Properament la marca també estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h