Comunicats de premsa

L’espai, inaugurat recentment, ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu de Barcelona

Les mels d’artMuria, presents al projecte gastronòmic cultural de vanguardia Òpera Samfaina

20/09/2016

Les mels de luxe artMuria participen, de manera activa, al nou projecte gastronòmic, cultural i solidari de Barcelona “Òpera Samfaina”.

L'espai, que ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu, proposa una experiència gastronòmica, d'oci, animada i teatral amb els millors productes de la cuina tradicional catalana, vins de la regió, cerveses, tapes i múltiples mitjans audiovisuals capaços d'estimular i obrir els cinc sentits dels visitants.

L'espai consta de cinc àrees diferenciades: el Rocambolesc, la Vermuteria, l'Odissea (un nou concepte d'espectacle sensorial envoltant creat per Fran Aleu i els germans Roca), la Diva i el Mercat. La inversió total ha ascendit a 4,2 milions d'euros a càrrec dels inversors de Tast Barcelona.

Les quatre varietats de mel exclusiva artMuria (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) són presents a la zona temàtica de formatges i làctics "Catalàctis", dins l'espai el Mercat, en una de les parades kitsch que conformen el recorregut de l'Odissea , així com en diferents tapes de les que se serveixen a la barra solidària, creades per grans xefs de la cuina internacional, com Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià o Christian Escribà. Està previst que cada temporada nous cuiners prenguin el relleu dels anteriors.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents.

Des d'aquest mes de setembre artMuria es troba en els espais selectes Club del Gourmet d'El Corte anglès i, a nivell internacional, aquest estiu ha començat a distribuir les seves quatre varietats al Japó i Corea del Sud, on està tenint una excel·lent acceptació entre els consumidors de productes de qualitat del mercat asiàtic.

artMuria també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda i aviat estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Ramon Armengol és el nou president de  les cooperatives agràries europees
Ramon Armengol és el nou president de les cooperatives agràries europees 28/11/2019 Ramon Armengol és responsable de ramaderia i llet de la FCAC La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya expressa la satisfacció arran de l’elecció, per unanimitat, de Ramon Armengol...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x