Mel Muria ha tancat l’any aconseguint el premi a la millor mel de romer i de bosc al 2n concurs de mels monoflorals del Congrés Nacional d’Apicultura celebrat a Granada.
Rafel Muria, president de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha fet una valoració molt positiva dels diferents premis que ha rebut l’empresa durant l’any 2016 “perquè consoliden i reconeixen la qualitat de Mel Muria tant a nivell nacional com internacional”.
En concret, Rafel Muria ha volgut destacar que “tanquem l’any 2016 amb dos primers premis aconseguits al segon concurs de mels monoflorals en el marc del Congrés Nacional d’Apicultura que ha tingut lloc a Granada, a més del premi al millor producte Bio de l’Estat espanyol atorgat a la Fira Biocultura Barcelona 2016”. “Les nostres mels han assolit una extraordinària qualitat avalada pels nombrosos premis que han obtingut”.
Els primers premis aconseguits per Mel Muria al Congrés Nacional d’Apicultura han estat per les varietats de mel de romer i mel de bosc. I el premi al millor producte Bio de l’Estat s’ha atorgat a la nova gamma de mels ecològiques amb sabors Bio Muria.
A més, durant l’any 2016 Mel Muria també ha aconseguit el primer premi de mel de romer en el marc del 31è concurs de la mel de Firabril al Perelló, i el segon premi de mel de romer i el tercer premi de mel d’alta muntanya al 9è concurs ‘Reina de les mels’ de la Fira de Balaguer (Noguera).
D’altra banda, Rafel Muria també ha fet referència al compromís de Mel Muria amb la difusió de la tradició i la cultura apícola i a la projecció internacional de l’empresa avalat per “la presència de les nostres mels artMuria a cadenes gourmet de Taiwan (Xina), la seva distribució a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya, i l’entrada a mercats asiàtics de l’Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud i Hong Kong”.
En breu, la marca de mel de luxe artMuria iniciarà la seva distribució en altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h