Mel Muria ha tancat l’any aconseguint el premi a la millor mel de romer i de bosc al 2n concurs de mels monoflorals del Congrés Nacional d’Apicultura celebrat a Granada.
Rafel Muria, president de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha fet una valoració molt positiva dels diferents premis que ha rebut l’empresa durant l’any 2016 “perquè consoliden i reconeixen la qualitat de Mel Muria tant a nivell nacional com internacional”.
En concret, Rafel Muria ha volgut destacar que “tanquem l’any 2016 amb dos primers premis aconseguits al segon concurs de mels monoflorals en el marc del Congrés Nacional d’Apicultura que ha tingut lloc a Granada, a més del premi al millor producte Bio de l’Estat espanyol atorgat a la Fira Biocultura Barcelona 2016”. “Les nostres mels han assolit una extraordinària qualitat avalada pels nombrosos premis que han obtingut”.
Els primers premis aconseguits per Mel Muria al Congrés Nacional d’Apicultura han estat per les varietats de mel de romer i mel de bosc. I el premi al millor producte Bio de l’Estat s’ha atorgat a la nova gamma de mels ecològiques amb sabors Bio Muria.
A més, durant l’any 2016 Mel Muria també ha aconseguit el primer premi de mel de romer en el marc del 31è concurs de la mel de Firabril al Perelló, i el segon premi de mel de romer i el tercer premi de mel d’alta muntanya al 9è concurs ‘Reina de les mels’ de la Fira de Balaguer (Noguera).
D’altra banda, Rafel Muria també ha fet referència al compromís de Mel Muria amb la difusió de la tradició i la cultura apícola i a la projecció internacional de l’empresa avalat per “la presència de les nostres mels artMuria a cadenes gourmet de Taiwan (Xina), la seva distribució a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya, i l’entrada a mercats asiàtics de l’Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud i Hong Kong”.
En breu, la marca de mel de luxe artMuria iniciarà la seva distribució en altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h