Carregant web FCAC

Presidència DO Cava

El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava

23/08/2018

Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador.

El magnífic resultat obtingut en les darreres eleccions a les vocalies dels censos corresponents al sector productor del Consell Regulador, ha donat peu a què l'actual vicepresident del Cava, Xavier Farré, hagi pres la determinació de presentar la seva candidatura a la presidència del Cava, no sense abans haver mantingut diverses reunions amb altres representants del sector productor i elaborador. Xavier Farré és president executiu de la cooperativa de segon grau Cevipe, SCCL i nou vocal del Plenari representant als cellers elaboradors de vi base en la candidatura conjunta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’AVC.

Després de l'experiència adquirida com a vicepresident en aquesta legislatura, que acabarà el pròxim dia 28 d'agost amb la constitució del nou Consell, Xavier Farré manifesta presentar-se amb la motivació i il·lusió suficient per encetar una nova etapa dins de la DO, sent molt conscient dels reptes que s'hauran d'afrontar en un futur immediat. Xavier Farré prioritza com a punt de partida la necessària unitat de tots els actors per mantenir el consens i poder dur a terme amb la màxima agilitat les accions necessàries amb l'objectiu comú de rellançar el Cava seguint la gestió iniciada per l'actual Consell sota la presidència d'en Pere Bonet, qui ha tingut una funció integradora que ha donat els fruits esperats.

Xavier Farré espera obtenir els màxims suports per poder fer efectius els objectius marcats.

Altres notícies
24.04.2024

Els socis de les cooperatives inicien la campanya d'arròs

24/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) informa que demà s’inicia la campanya d’arròs amb la inundació dels camps del...

24.04.2024

La FCAC coopera per ampliar l'impacte d'Hispack 2024

24/04/2024

Hispack és el punt de trobada més rellevant de l'ecosistema de l'embalatge al sud d'Europa. Durant quatre dies, del 7 al 10 de maig al...

18.04.2024

XX Jornada de boví de carn a la Cooperativa d'Ivars

18/04/2024

La XX Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d'Ivars va reunir ahir a prop de dos centenars de productors i tècnics del sector. El...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

18.04.2024

La campanya ‘Buenas Hasta el Hueso’ creix amb el sabor i el caràcter saludable de les seves fruites com a protagonistes

18/04/2024

La família de ‘Buenas Hasta el Hueso’ torna. Una campanya que aquest 2024 suma nous integrants, de la mà de dos marcats protagonistes: el sabor...

16.04.2024

Les cooperatives de fruita seca es reuneixen per analitzar les novetats del sector

16/04/2024

Recentment la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la reunió de les cooperatives de la Branca de Fruita Seca a...

15.04.2024

Josep Pere Colat, reelegit president de Fruita Seca de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya

15/04/2024

Josep Pere Colat, cap de branca de fruita seca de la Federació Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat reelegit president del Consell...

12.04.2024

S'activen els ajuts a les cooperatives de l'oli per pal·liar pèrdues d’una collita un 50% inferior a la mitjana

12/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora positivament la publicació de l’ordre d’ajuts del Departament d’Acció...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya