El Celler de Capçanes continuant amb la responsabilitat social amb el territori aposta per la formació, per aquesta raó el president del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina Montoro, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, han signat un acord de col·laboració per poder impartir cursos en el propi Celler.
La idea es acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.
Aquests cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.
L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país.
La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya.
Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.
Les dates són:
Nom dels curs | Hores | Dates | |
Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès | 30 |
|
|
Sumilleria i maridatge | 20 | 7, 21 i 28 de març | 4 i 11 d'abril de 9.30 h a 13.30 h | |
Formatges per a restaurant | 16 | 16 i 23 maig | 6 i 13 de juny de 10.30 h a 14.30 h |
Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, www.escolaenoturisme.cat INSCRIPCIONS; o bé posant-se en contacte amb l’escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) lamenta profundament les víctimes mortals i els ferits en les tasques d’extinció dels...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb el conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) espera una bona producció de cereal, al voltant d’1,99 milions de tones. Aquesta...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió, en el marc del Grup de Treball de Ramaderia, amb l'equip la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h