Comunicats de premsa

El Celler de Capçanes aposta per la formació al Priorat

24/01/2019

El Celler de Capçanes continuant amb la responsabilitat social amb el territori aposta per la formació, per aquesta raó el president del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina Montoro, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, han signat  un acord de col·laboració per poder impartir cursos en el propi Celler.

La idea es acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.

Aquests cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.

L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país.

La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya.

Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.

Les dates són:

Nom dels curs Hores Dates
Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès 30

28 de gener | 4, 11, 18 i 25 de febrer | 4 de març de 9 h a 14h

Sumilleria i maridatge 20 7, 21 i 28 de març | 4 i 11 d'abril de 9.30 h a 13.30 h
Formatges per a restaurant 16 16 i 23 maig | 6 i 13 de juny de 10.30 h a 14.30 h

 

Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, www.escolaenoturisme.cat  INSCRIPCIONS; o bé posant-se en contacte amb l’escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
La FCAC, contra el malbaratament alimentari
La FCAC, contra el malbaratament alimentari 25/09/2019 En el darrer any, es van aportar unes 14.500 tones de fruita i una part es va destinar a sucs per al conjunt dels Bancs d’Aliments de l’Estat La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x