El Celler de Capçanes continuant amb la responsabilitat social amb el territori aposta per la formació, per aquesta raó el president del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina Montoro, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, han signat un acord de col·laboració per poder impartir cursos en el propi Celler.
La idea es acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.
Aquests cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.
L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país.
La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya.
Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.
Les dates són:
Nom dels curs | Hores | Dates | |
Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès | 30 |
|
|
Sumilleria i maridatge | 20 | 7, 21 i 28 de març | 4 i 11 d'abril de 9.30 h a 13.30 h | |
Formatges per a restaurant | 16 | 16 i 23 maig | 6 i 13 de juny de 10.30 h a 14.30 h |
Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, www.escolaenoturisme.cat INSCRIPCIONS; o bé posant-se en contacte amb l’escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.
Les cooperatives del sector han participat a la jornada RECOMEX sobre resultats d’assaigs i innovacions en cultius extensius d’hivern que, com...
La Federació i les cooperatives implicades en el projecte han participat en una jornada organitzada per l’IRTA, en el marc del Grup Operatiu OLIV...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa preocupació davant l’entrada en vigor, avui, dels nous aranzels provisionals...
L'Hostatgeria de Poblet acollirà, dimecres 1 d'octubre, una trobada pensada per compartir experiències, crear xarxa i reflexionar sobre el...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha expressat la seva satisfacció per l'acord aconseguit entre la Cambra Arrossera del...
A l'agost s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), el Conveni col·lectiu de treball del sector de Cooperatives del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha celebrat la primera trobada de cooperatives ramaderes de muntanya a la seu de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya rebutja la proposta presentada per la Comissió Europea sobre el nou Marc Financer Pluriennal...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h