Comunicats de premsa

El Celler de Capçanes aposta per la formació al Priorat

24/01/2019

El Celler de Capçanes continuant amb la responsabilitat social amb el territori aposta per la formació, per aquesta raó el president del Celler de Capçanes, Luis Miguel Molina Montoro, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia, han signat  un acord de col·laboració per poder impartir cursos en el propi Celler.

La idea es acostar al territori una formació de qualitat amb la finalitat de millorar els coneixements de la comarca i aportar més valor afegit.

Aquests cursos, que estan 100% subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d’Espanya, volen portar experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca del Priorat com a destinació ecoturística preferent a Catalunya.

L’oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler de Capçanes. El primer d’ells serà de “Informació i atenció turística en anglès per al món del vi”, que l’Andrew Ashurst impartirà. L’Andrew és sommelier i un dels professionals d’idiomes del món del vi amb més prestigi del país.

La proposta seguirà amb el curs de “Formatges per a restaurants” que duran a terme en Roderic Pérez, professor de restauració, conjuntament amb Xerigots, un dels únics espais d’afinat de formatges de Catalunya.

Per acabar l’oferta, l’últim curs el farà en Joan Lluis Gómez, que havia estat sommelier del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin, amb el curs de “Sumilleria i maridatge”.

Les dates són:

Nom dels curs Hores Dates
Informació i atenció turística en llengua estrangera: anglès 30

28 de gener | 4, 11, 18 i 25 de febrer | 4 de març de 9 h a 14h

Sumilleria i maridatge 20 7, 21 i 28 de març | 4 i 11 d'abril de 9.30 h a 13.30 h
Formatges per a restaurant 16 16 i 23 maig | 6 i 13 de juny de 10.30 h a 14.30 h

 

Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, www.escolaenoturisme.cat  INSCRIPCIONS; o bé posant-se en contacte amb l’escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Ramon Armengol és el nou president de  les cooperatives agràries europees
Ramon Armengol és el nou president de les cooperatives agràries europees 28/11/2019 Ramon Armengol és responsable de ramaderia i llet de la FCAC La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya expressa la satisfacció arran de l’elecció, per unanimitat, de Ramon Armengol...
Cevipe Grup Cooperatiu a la reunió del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, amb la sostenibilitat i el canvi climàtic com a temes centrals
Cevipe Grup Cooperatiu a la reunió del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, amb la sostenibilitat i el canvi climàtic com a temes centrals 27/11/2019 Durant 3 dies es va dur a terme a la ciutat de Mendoza, Argentina, concretament a la seu de Fecovita, (la més gran cooperativa vitivinícola d'Argentina), la reunió inter-fòrums de...
Presentació de projecte col·laboratiu agroalimentari
Presentació de projecte col·laboratiu agroalimentari 26/11/2019 Llet Nostra, Infrusec, Muria i Masachs presenten l’acord que uneix el món lleter, el de la fruita seca i l’apícola, de Catalunya, i que suma més de 400 productors agroalimentaris. Una...
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el  Premi Vi Català del festival MOST
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el Premi Vi Català del festival MOST 18/11/2019 Ahir al vespre, l’auditori Municipal de Vilafranca del Penedès va acollir la gala d’entrega de premis de la 9a edició del MOST, el Festival Internacional del Vi i del Cava. El vídeo...
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any 15/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit avui amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, per estudiar les mesures que proposa el sector davant la caiguda...
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya 14/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la campanya 2019/20 se situarà en unes 33.000 tones d’oli, unes 12.000 tones superior a la nefasta collita anterior (+35%)....
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe 13/11/2019 L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus...
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials 13/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) fa un balanç de la campanya 2019-20 que situaria la collita d’arròs en unes 149.750 tones a Catalunya. Aquestes xifres suposen...
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x