Comunicats de premsa

Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys

26/06/2019

El nou president de la Cooperativa serà el primer provinent de la Conca de Barberà

Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió

Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers Domenys i Secció de Crèdit SCCL -més coneguda com la cooperativa Cellers Domenys-, en substitució del president sortint, Lluís Urgell Montserrat, a partir d’ahir 25 de juny de 2019. El president sortint, ho fa després d’esgotar 2 mandats de 4 anys, que és el màxim que permeten els Estatuts i dona pas a Magí Baltà com a nou president de la Cooperativa. El relleu de Lluís Urgell es va fer efectiu ahir davant el Consell Rector i va fer-se oficial el nomenament de Magí Baltà com a President de Cellers Domenys, que exercirà el càrrec a partir d’aquest moment.

Magí Baltà, persona coneguda dins la cooperativa, empresari del sector agrícola i soci des de fa molt anys, és ex-alcalde de Blancafort, un dels pobles integrants de la Cooperativa, i serà el primer president de la cooperativa amb orígens penedesencs, que prové de la Conca de Barberà. Cellers Domenys és una cooperativa vitivinícola fruit d’un procés de fusió que va començar fa 13 anys i que actualment uneix a les cooperatives de Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira i Rodonyà. Com afirma el mateix Magí Baltà, “és tot un honor i un repte presidir aquesta Cooperativa referent a Catalunya, que ha sabut desenvolupar i implantar un procés de fusió tan complex com aquest i que ha donat -i dóna- excel·lents resultats a tots els que la integrem”. Amb el nou nomenament de Magí Baltà, i en paraules del president sortint Lluís Urgell, “a Cellers Domenys hem volgut donar un missatge molt clar que reforça la unió proactiva de les 7 cooperatives i que manifesta, més que mai, l’autèntic caràcter intercomarcal de la nostra organització”.

Entre les diverses línies de treball que s’ha marcat el nou President de Cellers Domenys, destaca l’aposta de la cooperativa per la diversificació; amb la comercialització dels embotellats com una palanca de creixement, tant als mercats nacionals com internacionals; continuar treballant per oferir una alts estàndards de qualitat en tota la producció i seguir invertint en innovació i tecnologia; tot això però, destacava el nou president, “treballant sempre pel compromís que tenim amb els socis d’aportar-los un bon retorn de les seves collites i oferint, amb tot el nostre equip humà, el millor servei professional que sempre requereixen”. Baltà va voler donar especial importància a la necessitat que té tota la cooperativa, i tota l’organització de Cellers Domenys, d’orientar-se al màxim a socis i clients.

L’acte del canvi de President es va fer ahir dimarts 25 de juny en l’entorn de les instal·lacions centrals que Cellers Domenys té a Sant Jaume dels Domenys. En aquest context, Magí Baltà va voler transmetre també que faria una gestió continuista de l’anterior president, Lluís Urgell, al qual va voler agrair públicament la feina feta durant aquests 8 anys de mandat i el camí que ha deixat traçat. Un agraïment al qual Lluís Urgell va respondre amb unes paraules molt emotives: “per a mi ha estat una feina apassionant presidir la nostra Cooperativa aquesta anys i per això vull agrair a tot el consell rector, a la gerència, a l’equip directiu, i a tots els treballadors de Cellers Domenys la facilitat que han posat tots per fer que aquesta feina sigues fàcil”.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el  Premi Vi Català del festival MOST
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el Premi Vi Català del festival MOST 18/11/2019 Ahir al vespre, l’auditori Municipal de Vilafranca del Penedès va acollir la gala d’entrega de premis de la 9a edició del MOST, el Festival Internacional del Vi i del Cava. El vídeo...
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any 15/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit avui amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, per estudiar les mesures que proposa el sector davant la caiguda...
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya 14/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la campanya 2019/20 se situarà en unes 33.000 tones d’oli, unes 12.000 tones superior a la nefasta collita anterior (+35%)....
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe 13/11/2019 L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus...
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials 13/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) fa un balanç de la campanya 2019-20 que situaria la collita d’arròs en unes 149.750 tones a Catalunya. Aquestes xifres suposen...
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x