Comunicats de premsa

Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys

26/06/2019

El nou president de la Cooperativa serà el primer provinent de la Conca de Barberà

Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió

Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers Domenys i Secció de Crèdit SCCL -més coneguda com la cooperativa Cellers Domenys-, en substitució del president sortint, Lluís Urgell Montserrat, a partir d’ahir 25 de juny de 2019. El president sortint, ho fa després d’esgotar 2 mandats de 4 anys, que és el màxim que permeten els Estatuts i dona pas a Magí Baltà com a nou president de la Cooperativa. El relleu de Lluís Urgell es va fer efectiu ahir davant el Consell Rector i va fer-se oficial el nomenament de Magí Baltà com a President de Cellers Domenys, que exercirà el càrrec a partir d’aquest moment.

Magí Baltà, persona coneguda dins la cooperativa, empresari del sector agrícola i soci des de fa molt anys, és ex-alcalde de Blancafort, un dels pobles integrants de la Cooperativa, i serà el primer president de la cooperativa amb orígens penedesencs, que prové de la Conca de Barberà. Cellers Domenys és una cooperativa vitivinícola fruit d’un procés de fusió que va començar fa 13 anys i que actualment uneix a les cooperatives de Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira i Rodonyà. Com afirma el mateix Magí Baltà, “és tot un honor i un repte presidir aquesta Cooperativa referent a Catalunya, que ha sabut desenvolupar i implantar un procés de fusió tan complex com aquest i que ha donat -i dóna- excel·lents resultats a tots els que la integrem”. Amb el nou nomenament de Magí Baltà, i en paraules del president sortint Lluís Urgell, “a Cellers Domenys hem volgut donar un missatge molt clar que reforça la unió proactiva de les 7 cooperatives i que manifesta, més que mai, l’autèntic caràcter intercomarcal de la nostra organització”.

Entre les diverses línies de treball que s’ha marcat el nou President de Cellers Domenys, destaca l’aposta de la cooperativa per la diversificació; amb la comercialització dels embotellats com una palanca de creixement, tant als mercats nacionals com internacionals; continuar treballant per oferir una alts estàndards de qualitat en tota la producció i seguir invertint en innovació i tecnologia; tot això però, destacava el nou president, “treballant sempre pel compromís que tenim amb els socis d’aportar-los un bon retorn de les seves collites i oferint, amb tot el nostre equip humà, el millor servei professional que sempre requereixen”. Baltà va voler donar especial importància a la necessitat que té tota la cooperativa, i tota l’organització de Cellers Domenys, d’orientar-se al màxim a socis i clients.

L’acte del canvi de President es va fer ahir dimarts 25 de juny en l’entorn de les instal·lacions centrals que Cellers Domenys té a Sant Jaume dels Domenys. En aquest context, Magí Baltà va voler transmetre també que faria una gestió continuista de l’anterior president, Lluís Urgell, al qual va voler agrair públicament la feina feta durant aquests 8 anys de mandat i el camí que ha deixat traçat. Un agraïment al qual Lluís Urgell va respondre amb unes paraules molt emotives: “per a mi ha estat una feina apassionant presidir la nostra Cooperativa aquesta anys i per això vull agrair a tot el consell rector, a la gerència, a l’equip directiu, i a tots els treballadors de Cellers Domenys la facilitat que han posat tots per fer que aquesta feina sigues fàcil”.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST 12/06/2019 Set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones, avalen la festa de referència del món vinícola tarragoní   Vinitfest 2019 Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de...
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació 07/06/2019 Les 194 cooperatives agràries catalanes aporten el 35% de la Producció Final Agrària La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la presentació, avui 7...
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project” 05/06/2019 L’empresa perellonenca Mel Muria s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x