Carregant web FCAC

Muria presenta artMuria, una mel de luxe amb projecció internacional

artMuria estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món

15/10/2014
artMuria
artMuria © Mel Muria
artMuria
artMuria © Mel Muria

Després de l'èxit aconseguit per tots els seus productes des de fa sis generacions, SAT Ltda. Apícola El Perelló 1363-CAT, apicultors des de 1810, presenta artMuria, una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules més exigents. Veure vídeo

artMuria, que consta de quatre varietats, romaní, taronger, alta muntanya i bosc, és una selecció extrema de les collites florals més recents i fresques de la costa mediterrània, dels boscos ibèrics i de l'alta muntanya del Pirineu.

  • Romaní: de color clar, aroma floral i suau sabor dolç amb subtils tons àcids, la seva finor suggereix harmonies sofisticades. Congenia amb macedònies i fruites, bacallà, preparacions de xai i infusions d'aroma marcat.
  • Taronger: neta i de to ambre clar. El seu aroma cítric persisteix en una acidesa refrescant en boca. Dolça i sucosa, aconsegueix una gran harmonia amb receptes d'ànec, formatges frescos, gelats suaus, dolços de paella i de forn i infusions de baixa intensitat aromàtica.
  • Alta muntanya: de color ambre amb notes vermelloses, aromes herbàcies i matisos àcids en boca, és ideal amb amaniments freds, pastes, bolets i formatges d'elaboració artesana.
  • Bosc: de to ambre fosc i amb aromes de cereal torrat molt intensos. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i tot el conjunt aporta un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats, formatges forts i pa cru o torrat amb oli.

Segons Rafel Muria, president de la companyia: "Després de dos segles de dedicació absoluta al món de l'apicultura, la nostra família ha volgut fer un pas més internacionalitzant la companyia i aportant valor afegit al sector, amb una mel exclusiva que obre una nova dimensió de sensibilitat gastronòmica".

artMuria ha estat presentada aquest matí al restaurant de l'Hotel Villa Retiro de Xerta (Tarragona), distingit amb una estrella Michelin, pel xef Fran López, que ha preparat diverses receptes amb la mel com a principal protagonista.

"Per la meva experiència com a xef, puc constatar que aquests productes aporten als plats uns aromes molt subtils i naturals. La seva textura envolvent i cremosa, que estimula les papil·les gustatives, els dóna un sabor intens, agradable i pur. Això fa que, a la cuina, es puguin utilitzar en múltiples receptes, tant dolces com salades, sumant i aportant complexitat als plats", indica López.

L'acte també ha comptat amb la participació del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora i de Rosa M. Peig directora territorial de Governació i Relacions Institucionals del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

A nivell internacional artMuria serà presentada a la Fira SIAL de París (19-23 octubre) i estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams; 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.

Més informació
SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com

Altres notícies
27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

27.02.2024

L'OOVE ecològic 'Baronia de Cabacés' entre els TOP 10 dels Premis Iber Oleum

27/02/2024

L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...

19.02.2024

La Cooperativa de Gandesa rep un 20% més de visitants

19/02/2024

La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...

19.02.2024

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...

08.02.2024

Castell d'Or rellança la gamma de vins de la seva marca insígnia

08/02/2024

Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...

24.01.2024

Barcelona Wine Week comptarà amb 16 cellers cooperatius catalans

24/01/2024

El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya