Comunicats de premsa

Muria presenta artMuria, una mel de luxe amb projecció internacional

15/10/2014

artMuria estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món

Després de l'èxit aconseguit per tots els seus productes des de fa sis generacions, SAT Ltda. Apícola El Perelló 1363-CAT, apicultors des de 1810, presenta artMuria, una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules més exigents. Veure vídeo

artMuria, que consta de quatre varietats, romaní, taronger, alta muntanya i bosc, és una selecció extrema de les collites florals més recents i fresques de la costa mediterrània, dels boscos ibèrics i de l'alta muntanya del Pirineu.

  • Romaní: de color clar, aroma floral i suau sabor dolç amb subtils tons àcids, la seva finor suggereix harmonies sofisticades. Congenia amb macedònies i fruites, bacallà, preparacions de xai i infusions d'aroma marcat.
  • Taronger: neta i de to ambre clar. El seu aroma cítric persisteix en una acidesa refrescant en boca. Dolça i sucosa, aconsegueix una gran harmonia amb receptes d'ànec, formatges frescos, gelats suaus, dolços de paella i de forn i infusions de baixa intensitat aromàtica.
  • Alta muntanya: de color ambre amb notes vermelloses, aromes herbàcies i matisos àcids en boca, és ideal amb amaniments freds, pastes, bolets i formatges d'elaboració artesana.
  • Bosc: de to ambre fosc i amb aromes de cereal torrat molt intensos. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i tot el conjunt aporta un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats, formatges forts i pa cru o torrat amb oli.

Segons Rafel Muria, president de la companyia: "Després de dos segles de dedicació absoluta al món de l'apicultura, la nostra família ha volgut fer un pas més internacionalitzant la companyia i aportant valor afegit al sector, amb una mel exclusiva que obre una nova dimensió de sensibilitat gastronòmica".

artMuria ha estat presentada aquest matí al restaurant de l'Hotel Villa Retiro de Xerta (Tarragona), distingit amb una estrella Michelin, pel xef Fran López, que ha preparat diverses receptes amb la mel com a principal protagonista.

"Per la meva experiència com a xef, puc constatar que aquests productes aporten als plats uns aromes molt subtils i naturals. La seva textura envolvent i cremosa, que estimula les papil·les gustatives, els dóna un sabor intens, agradable i pur. Això fa que, a la cuina, es puguin utilitzar en múltiples receptes, tant dolces com salades, sumant i aportant complexitat als plats", indica López.

L'acte també ha comptat amb la participació del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora i de Rosa M. Peig directora territorial de Governació i Relacions Institucionals del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

A nivell internacional artMuria serà presentada a la Fira SIAL de París (19-23 octubre) i estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams; 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.

Més informació
SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya 01/07/2020 La nova metodologia aplicada enguany permet monitoritzar millor el potencial productiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un increment de l’11,8% en la producció...
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó 29/06/2020 El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli...
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme 26/06/2020 El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament...
#Plantaelseurecord, la iniciativa solidària de Corma en front la crisis de la COVID-19
#Plantaelseurecord, la iniciativa solidària de Corma en front la crisis de la COVID-19 17/06/2020 Corma donarà 1€ a la Fundació Psicologia sense Fronteres del benefici amb la venda de cada olivera o roser La cooperativa de productors de planta ornamental, CORMA, junt amb l’agència de...
La FCAC alerta que la forta afectació de la granissada en fruita de pinyol pot perjudicar greument les cooperatives
La FCAC alerta que la forta afectació de la granissada en fruita de pinyol pot perjudicar greument les cooperatives 17/06/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que els danys causats per la pedregada d’ahir al vespre a diverses localitats del Segrià pot perjudicar greument les cooperatives...
La FCAC, preocupada perquè es desploma el mercat de l’ametlla
La FCAC, preocupada perquè es desploma el mercat de l’ametlla 16/06/2020 A la Llotja de Reus, la cotització de l’ametlla ha caigut de 5,30€/kg gra (gener) a 3,40 €/kg (segona setmana de juny) La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa...
FCAC reclama presència a Consell Direcció de l’Agència de la Natura de Catalunya
FCAC reclama presència a Consell Direcció de l’Agència de la Natura de Catalunya 15/06/2020 El 20% de la població té cura del 80% del territori i cal garantir que la seva veu serà escoltada en un òrgan que, d’un total de 19 membres, només té 1 representant del sector agrari La...
La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera
La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera 03/06/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos i l’Associació de Cooperatives de l’Oli del Baix Ebre i Montsià adverteixen que la Llei de protecció d’oliveres...
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva 02/06/2020 Davant possibles rebrots, les associacions sol·liciten que aquest sector pugui continuar obert, complint les normes de seguretat, com es va fer en altres països de la UE La Federació de...
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE 28/05/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la proposta de la Comissió Europea de reduir un 9,1% el pressupost de la Política Agrària Comuna (PAC) dins del...
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19 26/05/2020 A continuació, ronda de reunions perquè les mesures -d’àmbit català, estatal i europeu- s’integrin al pla de treball global de la Generalitat En paral·lel, cal suport directe per a...
La FCAC defensa la sostenibilitat i el consum de proximitat en el Nou Model Econòmic per Catalunya
La FCAC defensa la sostenibilitat i el consum de proximitat en el Nou Model Econòmic per Catalunya 20/05/2020 Ramon Sarroca, president de la FCAC, ha subratllat el valor de les cooperatives agràries en la sobirania alimentària i l’equilibri territorial La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x