Després de l'èxit aconseguit per tots els seus productes des de fa sis generacions, SAT Ltda. Apícola El Perelló 1363-CAT, apicultors des de 1810, presenta artMuria, una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules més exigents. Veure vídeo
artMuria, que consta de quatre varietats, romaní, taronger, alta muntanya i bosc, és una selecció extrema de les collites florals més recents i fresques de la costa mediterrània, dels boscos ibèrics i de l'alta muntanya del Pirineu.
Segons Rafel Muria, president de la companyia: "Després de dos segles de dedicació absoluta al món de l'apicultura, la nostra família ha volgut fer un pas més internacionalitzant la companyia i aportant valor afegit al sector, amb una mel exclusiva que obre una nova dimensió de sensibilitat gastronòmica".
artMuria ha estat presentada aquest matí al restaurant de l'Hotel Villa Retiro de Xerta (Tarragona), distingit amb una estrella Michelin, pel xef Fran López, que ha preparat diverses receptes amb la mel com a principal protagonista.
"Per la meva experiència com a xef, puc constatar que aquests productes aporten als plats uns aromes molt subtils i naturals. La seva textura envolvent i cremosa, que estimula les papil·les gustatives, els dóna un sabor intens, agradable i pur. Això fa que, a la cuina, es puguin utilitzar en múltiples receptes, tant dolces com salades, sumant i aportant complexitat als plats", indica López.
L'acte també ha comptat amb la participació del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora i de Rosa M. Peig directora territorial de Governació i Relacions Institucionals del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.
A nivell internacional artMuria serà presentada a la Fira SIAL de París (19-23 octubre) i estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams; 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.
Més informació
SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h