Comunicats de premsa

Muria presenta artMuria, una mel de luxe amb projecció internacional

15/10/2014

artMuria estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món

Després de l'èxit aconseguit per tots els seus productes des de fa sis generacions, SAT Ltda. Apícola El Perelló 1363-CAT, apicultors des de 1810, presenta artMuria, una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules més exigents. Veure vídeo

artMuria, que consta de quatre varietats, romaní, taronger, alta muntanya i bosc, és una selecció extrema de les collites florals més recents i fresques de la costa mediterrània, dels boscos ibèrics i de l'alta muntanya del Pirineu.

  • Romaní: de color clar, aroma floral i suau sabor dolç amb subtils tons àcids, la seva finor suggereix harmonies sofisticades. Congenia amb macedònies i fruites, bacallà, preparacions de xai i infusions d'aroma marcat.
  • Taronger: neta i de to ambre clar. El seu aroma cítric persisteix en una acidesa refrescant en boca. Dolça i sucosa, aconsegueix una gran harmonia amb receptes d'ànec, formatges frescos, gelats suaus, dolços de paella i de forn i infusions de baixa intensitat aromàtica.
  • Alta muntanya: de color ambre amb notes vermelloses, aromes herbàcies i matisos àcids en boca, és ideal amb amaniments freds, pastes, bolets i formatges d'elaboració artesana.
  • Bosc: de to ambre fosc i amb aromes de cereal torrat molt intensos. El seu sabor dolç desplega components salats persistents, i tot el conjunt aporta un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats, formatges forts i pa cru o torrat amb oli.

Segons Rafel Muria, president de la companyia: "Després de dos segles de dedicació absoluta al món de l'apicultura, la nostra família ha volgut fer un pas més internacionalitzant la companyia i aportant valor afegit al sector, amb una mel exclusiva que obre una nova dimensió de sensibilitat gastronòmica".

artMuria ha estat presentada aquest matí al restaurant de l'Hotel Villa Retiro de Xerta (Tarragona), distingit amb una estrella Michelin, pel xef Fran López, que ha preparat diverses receptes amb la mel com a principal protagonista.

"Per la meva experiència com a xef, puc constatar que aquests productes aporten als plats uns aromes molt subtils i naturals. La seva textura envolvent i cremosa, que estimula les papil·les gustatives, els dóna un sabor intens, agradable i pur. Això fa que, a la cuina, es puguin utilitzar en múltiples receptes, tant dolces com salades, sumant i aportant complexitat als plats", indica López.

L'acte també ha comptat amb la participació del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, José Luis Mora i de Rosa M. Peig directora territorial de Governació i Relacions Institucionals del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

A nivell internacional artMuria serà presentada a la Fira SIAL de París (19-23 octubre) i estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

La col·lecció consta de diferents formats en estoigs de luxe: 1 pot de 440 grams; 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.

Més informació
SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x