Carregant web FCAC

Equip humà

Emili Nebot
Pinsos

Representant en nom de la Cooperativa Agropecuària Catalana (Agrocat)


Àmbits de responsabilitat

Portaveu en l’àmbit de pinsos.

En representació de la FCAC, participa en el Comitè Consultiu de Qualimac i en la Comissió directora de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. També és el representant de les cooperatives pinsaires catalanes al Consell Sectorial de Pinsos de Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya.

Consell Editorial de la revista AGROactivitat.


Biografia

L’Alcora (Castelló), 1964

De formació veterinari, amb l’especialitat de Nutrició Animal, és el director general d’Agrocat des de l’any 2006.

En aquests anys, la cooperativa ha multiplicat la producció i els resultats, amb una clara aposta per la innovació i la implantació d’una fàbrica nova. L’objectiu se centra en la comercialització d’aliments de qualitat, segurs i competitius alhora que es dóna suport al model de ramaderia familiar que ha de competir contra grans estructures.

D’altra banda i en representació del Parlament de Catalunya, Emili Nebot és membre del Consell Superior de la Cooperació -òrgan consultiu, de participació i mediació de la Generalitat de Catalunya en l’àmbit del cooperativisme.

“La producció d’aliments de qualitat és un dels pilars de la nostra economia i una tradició que ens defineix com a societat. Des de la Federació de Cooperatives  Agràries de Catalunya treballem activament per fer més competitives les empreses familiars ramaderes agrupades en les nostres cooperatives”.

Consell rector
President
Vicepresident
Desenvolupament Rural
Secretari
Oli d'Oliva
Tresorer
Flor i Planta Viva
Conreus Herbacis i Farratges
Fruita i Horta
Fruita Seca
Ramaderia i Llet
Subministraments
Formació
Seccions de Crèdit
Som socis de:
Amb el suport de