Representant en nom de la Cooperativa Agrícola de la Palma d'Ebre
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, innovació, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC a la Comissió de Gastronomia i Territori del Consell Català de l'Alimentació; el Patronat Centre Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari; el Consell Català de la Producció Integrada; la Comissió Catalana de la Marca Q de Qualitat; la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Agricultura, i la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli d'Oliva de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És soci i membre del consell rector de la cooperativa de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, la van presidir en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Volem garantir un futur optimista a un producte saludable, que només representa un 2% del consum de greixos mundial i del qual Espanya n'és el principal productor.”
Representant en nom de la Cooperativa Agrícola de la Palma d'Ebre
Àmbits de responsabilitat
Portaveu en els àmbits d’oli d’oliva, innovació, medi ambient i temes laborals. Membre de la Comissió de Visites a cooperatives federades.
Representant de la FCAC a la Comissió de Gastronomia i Territori del Consell Català de l'Alimentació; el Patronat Centre Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari; el Consell Català de la Producció Integrada; la Comissió Catalana de la Marca Q de Qualitat; la Taula Sectorial Agrària de l’Oli d’Oliva del Departament d’Agricultura, i la Comissió d’Avaluació i Seguiment per a l’aplicació de la Llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats.
A nivell estatal, forma part del Consell Sectorial d’Oli d'Oliva de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i de l’Organització Interprofessional de l’Oli d’Oliva.
Consell Editorial de la revista AGROactivitat.
Biografia
La Palma d’Ebre, 1969
Llicenciat en Filologia Anglogermànica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Antoni Galceran té una explotació d’olivera i conrea diverses hectàrees d’ametller.
És soci i membre del consell rector de la cooperativa de la Palma d’Ebre. Els seus avis en van ser fundadors l’any 1919 i, tant el seu pare com el seu germà i ell mateix, la van presidir en algun període.
És defensor tenaç de les bondats de l’oli d’oliva, és president de la Denominació d’Origen Protegida Siurana.
“Volem garantir un futur optimista a un producte saludable, que només representa un 2% del consum de greixos mundial i del qual Espanya n'és el principal productor.”
Compromís amb la producció local i la sostenibilitat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h