Carregant web FCAC

L’espai, inaugurat recentment, ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu de Barcelona

Les mels d’artMuria, presents al projecte gastronòmic cultural de vanguardia Òpera Samfaina

20/09/2016

Les mels de luxe artMuria participen, de manera activa, al nou projecte gastronòmic, cultural i solidari de Barcelona “Òpera Samfaina”.

L'espai, que ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu, proposa una experiència gastronòmica, d'oci, animada i teatral amb els millors productes de la cuina tradicional catalana, vins de la regió, cerveses, tapes i múltiples mitjans audiovisuals capaços d'estimular i obrir els cinc sentits dels visitants.

L'espai consta de cinc àrees diferenciades: el Rocambolesc, la Vermuteria, l'Odissea (un nou concepte d'espectacle sensorial envoltant creat per Fran Aleu i els germans Roca), la Diva i el Mercat. La inversió total ha ascendit a 4,2 milions d'euros a càrrec dels inversors de Tast Barcelona.

Les quatre varietats de mel exclusiva artMuria (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) són presents a la zona temàtica de formatges i làctics "Catalàctis", dins l'espai el Mercat, en una de les parades kitsch que conformen el recorregut de l'Odissea , així com en diferents tapes de les que se serveixen a la barra solidària, creades per grans xefs de la cuina internacional, com Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià o Christian Escribà. Està previst que cada temporada nous cuiners prenguin el relleu dels anteriors.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents.

Des d'aquest mes de setembre artMuria es troba en els espais selectes Club del Gourmet d'El Corte anglès i, a nivell internacional, aquest estiu ha començat a distribuir les seves quatre varietats al Japó i Corea del Sud, on està tenint una excel·lent acceptació entre els consumidors de productes de qualitat del mercat asiàtic.

artMuria també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda i aviat estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya