Carregant web FCAC

L’espai, inaugurat recentment, ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu de Barcelona

Les mels d’artMuria, presents al projecte gastronòmic cultural de vanguardia Òpera Samfaina

20/09/2016

Les mels de luxe artMuria participen, de manera activa, al nou projecte gastronòmic, cultural i solidari de Barcelona “Òpera Samfaina”.

L'espai, que ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu, proposa una experiència gastronòmica, d'oci, animada i teatral amb els millors productes de la cuina tradicional catalana, vins de la regió, cerveses, tapes i múltiples mitjans audiovisuals capaços d'estimular i obrir els cinc sentits dels visitants.

L'espai consta de cinc àrees diferenciades: el Rocambolesc, la Vermuteria, l'Odissea (un nou concepte d'espectacle sensorial envoltant creat per Fran Aleu i els germans Roca), la Diva i el Mercat. La inversió total ha ascendit a 4,2 milions d'euros a càrrec dels inversors de Tast Barcelona.

Les quatre varietats de mel exclusiva artMuria (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) són presents a la zona temàtica de formatges i làctics "Catalàctis", dins l'espai el Mercat, en una de les parades kitsch que conformen el recorregut de l'Odissea , així com en diferents tapes de les que se serveixen a la barra solidària, creades per grans xefs de la cuina internacional, com Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià o Christian Escribà. Està previst que cada temporada nous cuiners prenguin el relleu dels anteriors.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents.

Des d'aquest mes de setembre artMuria es troba en els espais selectes Club del Gourmet d'El Corte anglès i, a nivell internacional, aquest estiu ha començat a distribuir les seves quatre varietats al Japó i Corea del Sud, on està tenint una excel·lent acceptació entre els consumidors de productes de qualitat del mercat asiàtic.

artMuria també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda i aviat estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de