Carregant web FCAC

Muria BIO llança una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica

El nou producte està disponible per al consumidor final i en un altre format més gran destinat a hostaleria i restauració

17/09/2020

La col·lecció de Mels Ecològiques Muria BIO pertanyent al Canal Horeca, llança una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica.

El nou producte està disponible en dos formats diferents:

  • 25 sobres x 10 grams. Destinat al consumidor final.
  • 150 sobres x 10 grams. Destinat a Hostaleria i Restauració.

Els nous sobres monodosi de Muria BIO contenen mel 100% pura, recollida pels apicultors de Mel Muria en les millors zones de floració del nostre país.

Una aposta per l’apicultura sostenible per preservar l’ecosistema i garantir una mel de sabor intens, completament natural.

La mel d’aquesta nova gamma està certificada ecològicament i consta de la Certificació ISO 22000, que garanteix els màxims estàndards de qualitat. Una qualitat certificada també per nombrosos premis internacionals.

Cada sobre de mel de flors ecològica Muria BIO és una excel·lent font d’energia saludable, nutritiva i sostenible que conserva el pol·len i els enzims de la natura. Un formato ideal per viatjar i per prendre-ho en qualsevol lloc.

Indicat i dissenyat per a esportistes, els nous sobres monodosi de Muria BIO són perfectes per a esmorzars i berenars, per endolcir begudes o aliments, en un envàs de fàcil obertura, còmode, higiènic i segur.

Mel Muria comercialitza diferents gammes de mel: Mel Natural de diverses varietats (Mel Muria i Mel La Paquita), Mel de Luxe (artMuria) i Mel Ecològica de diferents varietats i sabors (Muria BIO).

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya