Carregant web FCAC

Muria BIO llança una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica

El nou producte està disponible per al consumidor final i en un altre format més gran destinat a hostaleria i restauració

17/09/2020

La col·lecció de Mels Ecològiques Muria BIO pertanyent al Canal Horeca, llança una gamma de sobres monodosi de mel de flors ecològica.

El nou producte està disponible en dos formats diferents:

  • 25 sobres x 10 grams. Destinat al consumidor final.
  • 150 sobres x 10 grams. Destinat a Hostaleria i Restauració.

Els nous sobres monodosi de Muria BIO contenen mel 100% pura, recollida pels apicultors de Mel Muria en les millors zones de floració del nostre país.

Una aposta per l’apicultura sostenible per preservar l’ecosistema i garantir una mel de sabor intens, completament natural.

La mel d’aquesta nova gamma està certificada ecològicament i consta de la Certificació ISO 22000, que garanteix els màxims estàndards de qualitat. Una qualitat certificada també per nombrosos premis internacionals.

Cada sobre de mel de flors ecològica Muria BIO és una excel·lent font d’energia saludable, nutritiva i sostenible que conserva el pol·len i els enzims de la natura. Un formato ideal per viatjar i per prendre-ho en qualsevol lloc.

Indicat i dissenyat per a esportistes, els nous sobres monodosi de Muria BIO són perfectes per a esmorzars i berenars, per endolcir begudes o aliments, en un envàs de fàcil obertura, còmode, higiènic i segur.

Mel Muria comercialitza diferents gammes de mel: Mel Natural de diverses varietats (Mel Muria i Mel La Paquita), Mel de Luxe (artMuria) i Mel Ecològica de diferents varietats i sabors (Muria BIO).

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya