Carregant web FCAC

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

L'empresa destinarà una part del benefici de la venda a la recerca del càncer de mama, refermant així el seu compromís social a les Terres de l’Ebre

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma.

Des de la seva vessant més solidària, Mel Muria se suma a aquest projecte de recerca del càncer de mama que està duent a terme la Fundació Doctor Ferran a l’ICS Terres de l’Ebre.

L’empresa del Perelló destinarà una part  del benefici de la venda dels seus caramels a recaptar fons per a aquest projecte d’investigació, de salut, de vida i d’esperança, refermant així el seu compromís social al territori.

El Projecte Emma, que va començar la seva campanya ara fa un any i que va haver d’interrompre a causa de la pandèmia, reforça la recerca biomèdica en el càncer de mama: una preocupació real per a totes les dones del món.

El grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l'Ebre, amb seu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.  

El Projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Gràcies a la solidaritat de centenars de persones solidàries que donen suport al projecte, i al compromís d’empreses com Mel Muria, els organitzadors esperen arribar a moltes més persones i aconseguir els fons necessaris per dur a terme la investigació. Properament es contractarà a un jove investigador per desenvolupar-la i en el termini d’aproximadament tres anys s’obtindran resultats esperançadors.      

Podeu fer les vostres donacions a https://projecteemma.org/colabora/

Mel Muria destinarà 0’50€  de cada un dels caramels, de 100g cada un i dissenyats amb el logotip del Projecte Emma, a la recaptació de fons. Els caramels estan disponibles a les herboristeries i dietètiques que venen el productes Muria i també poden adquirir-se a través de la seva web i en altres punts de venda de col·laboradors de les Terres de l’Ebre.  

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria “Estem molt satisfets de poder col·laborar en aquesta fantàstica iniciativa ja  que,malgrat que aquest és un projecte que s’està duent a terme a les Terres de l’Ebre, si tot va bé, els resultats beneficiaran a les dones d'arreu i es podran aplicar a nivell mundial".

 

Font: Mel Muria  

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya