Carregant web FCAC

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

L'empresa destinarà una part del benefici de la venda a la recerca del càncer de mama, refermant així el seu compromís social a les Terres de l’Ebre

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma.

Des de la seva vessant més solidària, Mel Muria se suma a aquest projecte de recerca del càncer de mama que està duent a terme la Fundació Doctor Ferran a l’ICS Terres de l’Ebre.

L’empresa del Perelló destinarà una part  del benefici de la venda dels seus caramels a recaptar fons per a aquest projecte d’investigació, de salut, de vida i d’esperança, refermant així el seu compromís social al territori.

El Projecte Emma, que va començar la seva campanya ara fa un any i que va haver d’interrompre a causa de la pandèmia, reforça la recerca biomèdica en el càncer de mama: una preocupació real per a totes les dones del món.

El grup d'investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l'Ebre, amb seu a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l'aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.  

El Projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d'aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Gràcies a la solidaritat de centenars de persones solidàries que donen suport al projecte, i al compromís d’empreses com Mel Muria, els organitzadors esperen arribar a moltes més persones i aconseguir els fons necessaris per dur a terme la investigació. Properament es contractarà a un jove investigador per desenvolupar-la i en el termini d’aproximadament tres anys s’obtindran resultats esperançadors.      

Podeu fer les vostres donacions a https://projecteemma.org/colabora/

Mel Muria destinarà 0’50€  de cada un dels caramels, de 100g cada un i dissenyats amb el logotip del Projecte Emma, a la recaptació de fons. Els caramels estan disponibles a les herboristeries i dietètiques que venen el productes Muria i també poden adquirir-se a través de la seva web i en altres punts de venda de col·laboradors de les Terres de l’Ebre.  

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria “Estem molt satisfets de poder col·laborar en aquesta fantàstica iniciativa ja  que,malgrat que aquest és un projecte que s’està duent a terme a les Terres de l’Ebre, si tot va bé, els resultats beneficiaran a les dones d'arreu i es podran aplicar a nivell mundial".

 

Font: Mel Muria  

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya