Carregant web FCAC

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

Seran presents als lineals a partir del 20 d'abril

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya, tenen una imatge que reforça més la identitat visual de la marca i els presenten en un envàs més sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny. El format també es nou, s’ha passat dels 650 ml a 550 ml.

Amb la  reformulació s’ha aconseguit una textura més líquida i s’han fet canvis en dos ingredients, el sucre i les aromes. Les tres referències, el natural i els gustos de llimona i maduixa, tenen ara sucre de canya i això ha fet possible una reducció dels sucres afegits millorant doncs els valors nutricionals del producte. Les aromes naturals dels de llimona i de maduixa també s’han renovat i evoquen més el gust de les respectives fruites. El resultat de tot plegat s’ha traduït en un “iogurt molt bo, més líquid, lleuger i refrescant” destaca Oriol Gol, director d’Innovació.

La nova ampolla està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable       

Més enllà de millorar el gust han apostat també per presentar el producte en un envàs més sostenible. La nova ampolla pesa 29 g (abans 32,5 g), està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable. Fins i tot el material de les etiquetes de l’ampolla garanteix que es desenganxen amb facilitat per permetre el reciclatge total. Aquest nou envàs evitarà una emissió de 12 tones de CO2.

Francesc Galí, director de Comercial i Màrqueting, subratlla que amb aquest rellançament “complim el compromís amb els nostres consumidors de posar al mercat uns iogurts de granja únics, molt bons i encaminats sempre a millorar els seus atributs en termes de salut i sostenibilitat. Estem convençuts que els canvis revitalitzen el producte de manera rellevant”.

 

Font: La Fageda

Altres notícies

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que...

Muria Bio, gran triomfadora en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques

26/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa Mel Muria, ha rebut la màxima puntuació en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques...

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Som socis de:
Amb el suport de