Carregant web FCAC

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

Seran presents als lineals a partir del 20 d'abril

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya, tenen una imatge que reforça més la identitat visual de la marca i els presenten en un envàs més sostenible pensat amb criteris d’ecodisseny. El format també es nou, s’ha passat dels 650 ml a 550 ml.

Amb la  reformulació s’ha aconseguit una textura més líquida i s’han fet canvis en dos ingredients, el sucre i les aromes. Les tres referències, el natural i els gustos de llimona i maduixa, tenen ara sucre de canya i això ha fet possible una reducció dels sucres afegits millorant doncs els valors nutricionals del producte. Les aromes naturals dels de llimona i de maduixa també s’han renovat i evoquen més el gust de les respectives fruites. El resultat de tot plegat s’ha traduït en un “iogurt molt bo, més líquid, lleuger i refrescant” destaca Oriol Gol, director d’Innovació.

La nova ampolla està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable       

Més enllà de millorar el gust han apostat també per presentar el producte en un envàs més sostenible. La nova ampolla pesa 29 g (abans 32,5 g), està elaborada amb un 30% de PET reciclat i és 100% reciclable. Fins i tot el material de les etiquetes de l’ampolla garanteix que es desenganxen amb facilitat per permetre el reciclatge total. Aquest nou envàs evitarà una emissió de 12 tones de CO2.

Francesc Galí, director de Comercial i Màrqueting, subratlla que amb aquest rellançament “complim el compromís amb els nostres consumidors de posar al mercat uns iogurts de granja únics, molt bons i encaminats sempre a millorar els seus atributs en termes de salut i sostenibilitat. Estem convençuts que els canvis revitalitzen el producte de manera rellevant”.

 

Font: La Fageda

Altres notícies

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

Tornen les “experiències” a Empordàlia

21/07/2021

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a...

L'Agrícola de Llorenç premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021

16/07/2021

Els vins i caves de la cooperativa L'Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...

Muria BIO mostra la seva cara més sostenible a BioCultura BCN 2021

15/07/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria pertanyent al Canal Horeca, ha mostrat la seva cara més sostenible a...

'Cossetània Reserva 2015' medalla d'or al Concurs Mundial de Brussel·les 2021

09/07/2021

El grup Castell d'Or ha estat reconegut amb una medalla d'or al 28è Concurs Mundial de Brussel·les amb el seu vi negre 'Cossetània Reserva...

L'Agrícola de Llorenç renova la seva imatge corporativa després del centenari

28/06/2021

La cooperativa L'Agrícola de Llorenç ha celebrat la seva particular festa major després d'haver de suspendre la majoria d'actes del centenari...

Es presenta la V edició del vi solidari 'Sense Límits'

11/06/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta, demà 12 de juny, la cinquena edició del vi solidari ‘Sense Límits’. A més, recupera la...

La Cooperativa Agrària de Torelló inaugura una agrobotiga capdavantera en consum sostenible

01/06/2021

La Cooperativa Agrària de Torelló inaugura, el proper dijous 3 de juny, una agrobotiga capdavantera en el consum sostenible de forma integral. El...

Som socis de:
Amb el suport de