Carregant web FCAC

Amb la nova gamma, les melmelades La Fageda sumen un total de 16 varietats i quatre famílies per a maridatges

La Fageda presenta la nova família de melmelades per maridar amb arrossos, pastes o amanides a l’emblemàtica Granja Viader de Barcelona

26/03/2015

La Fageda ha presentat aquesta tarda la nova família de melmelades per maridar amb arrossos, pastes i amanides, culminant així un projecte que va veure llum a finals del 2012 i que ha permès mantenir 22 llocs de treball, 18 d’ells per a persones amb certificat de discapacitat, que estaven ubicats en el viver forestal. Aquesta secció es va haver de tancar l’any 2011 com a conseqüència de la dràstica davallada de preus del mercat de la reforestació.

L’acte s’ha celebrat a un dels locals més tradicionals i coneguts de Catalunya, Granja Viader, que va obrir al carrer Xuclà de Barcelona fa uns 150 anys. Neus Rabionet, cuinera de La Fageda s’ha encarregat de maridar les melmelades de Samfaina, Carbassó, Ceba amb bolets i Fuites d’Estiu amb els corresponents plats, tant salats, com dolços. Entre la cinquantena d’assistents s’hi compten periodistes, bloggers de cuina, instagramers i seguidors de La Fageda.

Durant l’any 2014, La Fageda ha comercialitzat prop de 20 tones de melmelades en 300 punts de venda de tot Catalunya. Això suposa una facturació de 240.000 euros, un 19% superior a l’exercici anterior. La inversió total realitzada fins el moment ha estat de prop de 100.000 euros.

Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat, mitjançant una cocció lenta i reposada, mirant de mantenir una organolèptica propera als components originaris.

La Fageda concentra la seva comunicació sobre melmelades a la xarxa a través del microsite www.maridatges.cat.

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de