La Fageda ha presentat aquesta tarda la nova família de melmelades per maridar amb arrossos, pastes i amanides, culminant així un projecte que va veure llum a finals del 2012 i que ha permès mantenir 22 llocs de treball, 18 d’ells per a persones amb certificat de discapacitat, que estaven ubicats en el viver forestal. Aquesta secció es va haver de tancar l’any 2011 com a conseqüència de la dràstica davallada de preus del mercat de la reforestació.
L’acte s’ha celebrat a un dels locals més tradicionals i coneguts de Catalunya, Granja Viader, que va obrir al carrer Xuclà de Barcelona fa uns 150 anys. Neus Rabionet, cuinera de La Fageda s’ha encarregat de maridar les melmelades de Samfaina, Carbassó, Ceba amb bolets i Fuites d’Estiu amb els corresponents plats, tant salats, com dolços. Entre la cinquantena d’assistents s’hi compten periodistes, bloggers de cuina, instagramers i seguidors de La Fageda.
Durant l’any 2014, La Fageda ha comercialitzat prop de 20 tones de melmelades en 300 punts de venda de tot Catalunya. Això suposa una facturació de 240.000 euros, un 19% superior a l’exercici anterior. La inversió total realitzada fins el moment ha estat de prop de 100.000 euros.
Les melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i proximitat, mitjançant una cocció lenta i reposada, mirant de mantenir una organolèptica propera als components originaris.
La Fageda concentra la seva comunicació sobre melmelades a la xarxa a través del microsite www.maridatges.cat.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h