Carregant web FCAC

Sectors productius

Arròs

Productes derivats
Sector arròs
Sector arròs

A Catalunya hi ha dues cooperatives dedicades a la comercialització d’arròs; ambdues estan ubicades a les Terres de l’Ebre i facturen uns 65 milions d’euros. Es tracta de cooperatives amb una clara visió empresarial que figuren entre les deu principals empreses en el rànquing del sector de l’arròs al conjunt de l’Estat espanyol.

Les arrosseres realitzen el procés d’elaboració -condicionament del gra i posterior blanquejat- i envasat, posicionant el seu producte al consumidor amb marques de reconegut prestigi i sovint emparades per la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.

Les cooperatives comercialitzen més del 70% de l’arròs que es produeix a Catalunya.

Actualitat

Descens del 10% en la collita d’arròs en una campanya atípica

02/11/2020

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la collita d’arròs d’enguany ha estat un 9,90% inferior a la campanya...

Finalitza el projecte del grup operatiu ELMIRA de post-collita en l’arròs

30/09/2020

Aquest mes de setembre arribarà a la seva fi el projecte pilot ELMIRA, que es va iniciar el 2018 i que ha volgut avaluar noves tecnologies per a...

Nespresso dóna 117 tones d'arròs a Bancs d'Aliments de tota Espanya a través del reciclatge de les seves càpsules

20/05/2020

Per novè any consecutiu, Nespresso ha donat a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) tot l'arròs obtingut a través del seu projecte...

També et pot interessar

Arròs Montsià, a l’hostaleria

08/2019

Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb...

II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

17/06/2019

Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada...

II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

12/06/2019

El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb...

Som socis de: