A Catalunya hi ha dues cooperatives dedicades a la comercialització d’arròs; ambdues estan ubicades a les Terres de l’Ebre i facturen uns 55,8 milions d’euros. Es tracta de cooperatives amb una clara visió empresarial que figuren entre les deu principals empreses en el rànquing del sector de l’arròs al conjunt de l’Estat espanyol.
Les arrosseres realitzen el procés d’elaboració -condicionament del gra i posterior blanquejat- i envasat, posicionant el seu producte al consumidor amb marques de reconegut prestigi i sovint emparades per la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
Les cooperatives comercialitzen més del 68% de l’arròs que es produeix a Catalunya.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) mostra la seva preocupació davant la incertesa que provoca l’anunci de la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha reclamat una dotació pressupostària per un mínim d’1,5 milions d’euros amb...
Nespresso ha donat a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i els seus 54 Bancs d'Aliments associats, 184 tones d'arròs (gairebé un...
Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa història i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema...
Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h