A Catalunya hi ha dues cooperatives dedicades a la comercialització d’arròs; ambdues estan ubicades a les Terres de l’Ebre i facturen uns 65 milions d’euros. Es tracta de cooperatives amb una clara visió empresarial que figuren entre les deu principals empreses en el rànquing del sector de l’arròs al conjunt de l’Estat espanyol.
Les arrosseres realitzen el procés d’elaboració -condicionament del gra i posterior blanquejat- i envasat, posicionant el seu producte al consumidor amb marques de reconegut prestigi i sovint emparades per la DOP Arròs del Delta de l’Ebre.
Les cooperatives comercialitzen més del 70% de l’arròs que es produeix a Catalunya.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya confirma que les nevades i el temporal Filomena han afectat un total de 35.000 hectàrees de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la collita d’arròs d’enguany ha estat un 9,90% inferior a la campanya...
Aquest mes de setembre arribarà a la seva fi el projecte pilot ELMIRA, que es va iniciar el 2018 i que ha volgut avaluar noves tecnologies per a...
Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb...
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada...
El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb...
Cooperatives: terra, mans, ànima i tradició
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop