Carregant web FCAC

'Faro de Buda', arròs amb gust d’història i tradició

05/12/2022

Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa història i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític far del delta de l'Ebre construït el 1864 i destruït el 1961 per un temporal marítim.

L’arròs 'Faro de Buda' té dues varietats d'arròs autòctones, bomba i rodó, que destaquen per la qualitat culinària i la gran capacitat d'absorció dels sabors. L’avalen més de cinc generacions d’arrossaires que garanteixen un cultiu tradicional, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

El bomba té un gra curt i consistent que no es passa i sempre queda solt. Per això és ideal per a paelles i tot tipus d’arrossos: caldosos, secs o al forn. A més, és molt apreciat pels xefs per la seva capacitat d’expandir-se durant la cocció -d’aquí el nom “bomba”- i també és ideal per als principiants, ja que no s’adhereix fàcilment al fons dels recipients de cocció. S’envasa en un saquet de tela reciclable per contribuir a un entorn més sostenible i ecològic.

Per la seva part, el rodó és un arròs tipus japònica i de sabor natural. És adequat per a arrossos caldosos o secs. S’envasa en una pràctica capsa de cartó que aposta per evitar els plàstics.

La cooperativa contribueix a la conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre, aportant l’1% dels beneficis d’aquests arrossos i de tota la gamma 'Segadors del Delta' per a la protecció d’aquesta reserva natural.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix l'equip tècnic de Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

10.06.2025

Els olis d’oliva de cooperatives catalanes reben 6 medalles al concurs internacional London IOOC

10/06/2025

Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...

28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya