Arrossaires del Delta de l’Ebre ha creat una nova marca de proximitat que representa història i tradició, aquesta vegada en homenatge al mític far del delta de l'Ebre construït el 1864 i destruït el 1961 per un temporal marítim.
L’arròs 'Faro de Buda' té dues varietats d'arròs autòctones, bomba i rodó, que destaquen per la qualitat culinària i la gran capacitat d'absorció dels sabors. L’avalen més de cinc generacions d’arrossaires que garanteixen un cultiu tradicional, sostenible i respectuós amb el medi ambient.
El bomba té un gra curt i consistent que no es passa i sempre queda solt. Per això és ideal per a paelles i tot tipus d’arrossos: caldosos, secs o al forn. A més, és molt apreciat pels xefs per la seva capacitat d’expandir-se durant la cocció -d’aquí el nom “bomba”- i també és ideal per als principiants, ja que no s’adhereix fàcilment al fons dels recipients de cocció. S’envasa en un saquet de tela reciclable per contribuir a un entorn més sostenible i ecològic.
Per la seva part, el rodó és un arròs tipus japònica i de sabor natural. És adequat per a arrossos caldosos o secs. S’envasa en una pràctica capsa de cartó que aposta per evitar els plàstics.
La cooperativa contribueix a la conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre, aportant l’1% dels beneficis d’aquests arrossos i de tota la gamma 'Segadors del Delta' per a la protecció d’aquesta reserva natural.
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...
La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...
Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...
Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...
La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h