Carregant web FCAC

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

Els vins elaborats per Cellers Domenys consoliden la seva excel·lència enològica i el seu arrelament territorial amb dos reconeixements d’or als premis de referència de la DO Conca de Barberà

01/09/2025
Ignasi Redon, comercial de Cellers Domenys, i Joan Gené, director general de l'INCAVI, en el moment de lliurar el premi
Ignasi Redon, comercial de Cellers Domenys, i Joan Gené, director general de l'INCAVI, en el moment de lliurar el premi © Cellers Domenys

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025, organitzats per la Denominació d’Origen (DO) Conca de Barberà.

Els vins 'Ànima Nua Cor Viu Macabeu-Parellada' 2023 i 'Domenio Trepat' 2019 han estat escollits per un jurat format per una vintena de sommeliers i enòlegs d’arreu de Catalunya com a millor vi blanc amb criança i millor vi monovarietal de trepat, respectivament. Aquest doble reconeixement evidencia la capacitat d’innovació i fidelitat a l’origen que defineixen els vins Domenio.

Amb més de 70 referències presentades a concurs, els Premis Sigillum s’han consolidat, en la seva 34a edició, com el gran aparador de la qualitat creixent dels vins d’aquesta DO. La varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà, guanya cada cop més prestigi a escala internacional, i Domenio n’és un dels seus ambaixadors més sòlids.

El reconeixement obtingut pel vi de la família Ànima Nua Cor Viu, s’uneix al Premi Tastavins 2025 al Millor Xarel·lo del Penedès atorgat a l’Ànima Nua Cor Viu Xarel·lo, reforçant l’impacte i la singularitat d’aquesta gamma de vins ecològics i honestos que representen l’ànima del territori.

Font: Cellers Domenys
Altres notícies
02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya