Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025, organitzats per la Denominació d’Origen (DO) Conca de Barberà.
Els vins 'Ànima Nua Cor Viu Macabeu-Parellada' 2023 i 'Domenio Trepat' 2019 han estat escollits per un jurat format per una vintena de sommeliers i enòlegs d’arreu de Catalunya com a millor vi blanc amb criança i millor vi monovarietal de trepat, respectivament. Aquest doble reconeixement evidencia la capacitat d’innovació i fidelitat a l’origen que defineixen els vins Domenio.
Amb més de 70 referències presentades a concurs, els Premis Sigillum s’han consolidat, en la seva 34a edició, com el gran aparador de la qualitat creixent dels vins d’aquesta DO. La varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà, guanya cada cop més prestigi a escala internacional, i Domenio n’és un dels seus ambaixadors més sòlids.
El reconeixement obtingut pel vi de la família Ànima Nua Cor Viu, s’uneix al Premi Tastavins 2025 al Millor Xarel·lo del Penedès atorgat a l’Ànima Nua Cor Viu Xarel·lo, reforçant l’impacte i la singularitat d’aquesta gamma de vins ecològics i honestos que representen l’ànima del territori.
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h