Per primera vegada i trepitjant fort, Celler Masroig organitza un esdeveniment durant el cap de setmana de la Fira del Vi. Enguany i pel 20è aniversari de la fira vitivinícola de Falset, Celler Masroig acollirà una trobada de Food Trucks que oferiran diferents àpats els quals es podran maridar els vins del celler.
Des de pebrots escalivats, diferents formatges, crêpes o cuina italiana, tot un assortiment de productes cuinats dins de caravanes vintage que es podran tastar i acompanyar amb vins del Celler Masroig. Durant el cap de setmana d’assistència multitudinària a la capital del Priorat, Celler Masroig ofereix una alternativa gastronòmica, àpats amb preus assequibles i amb l’entrada gratuïta.
El Celler Masroig ha sel·leccionat alguns dels seus vins per tal de maridar-los amb l’oferta gastronòmica de les Food Trucks i aconseguir la companyia perfecta. L’esdeveniment tindrà lloc a l’exterior del Celler i s’obrirà al públic des del migdia fins mitja tarda, de 12h a 19h, aproximadament, el dissabte 2 de maig. Comptarà amb espais per asseure’s i gaudir de la jornada.
Després de l’èxit d’afluència durant la Setmana Santa, el Celler torna a organitzar una activitat infantil. A les 12.30h començarà una experiència per als més petits, per tal d’acostar-los al món del vi.
A més, els dipòsits subterranis centenaris del Celler restaran oberts per qui els vulgui visitar i conèixer la nostra història, de la mateixa manera que l’Agrobotiga. Paral·lelament a la proposta culinària i el maridatge, s’organitzarà un concurs a l’Instagram. La millor fotografia -que porti el hashtag #elmasroigfoodtruck- guanyarà un lot de productes del Celler i una visita guiada per a dues persones.
Beu-te la vida amb Celler Masroig
Més informació
Èlia Campreciós
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h