Comunicats de premsa

Celler Masroig obre la temporada d’estiu amb noves propostes gastronòmiques

30/06/2015

Un esmorzar de forquilla a l’Hostal Sport o un dinar a Mas Trucafort. Celler Masroig enriqueix les seves experiències enoturístiques i les acompanya d’àpats elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat

Celler Masroig dóna el tret de sortida a noves activitats gastronòmiques de cara a l’estiu. Per tal de complementar les experiències enoturístiques amb les que ja treballa habitualment, comptarà amb els restaurants Hostal Sport i Mas Trucafort per tal d’oferir un producte enogastronòmic més complet i d’alta qualitat.

El primer àpat del dia, i el més important, és una de les especialitats de l’Hostal Sport, que ofereix suculents plats de tradició catalana per esmorzar, elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat al bell mig de la vila de Falset. El matí segueix amb una visita guiada al Celler Masroig, que compta amb unes instal·lacions centenàries plenes d’història, i un posterior tast de vins d’alta gamma del Celler.

El Restaurant Braseria Mas Trucafort, que està ubicat a 1,5 km de Falset, aposta per un “arròs de tros” per dinar, un plat elaborat amb els millors productes seleccionats, locals i d’alta qualitat, acompanyat per Les Sorts Jove o Les Sorts Rosat, dos dels vins representatius del Celler Masroig. Aquest àpat també es complementa amb una visita a les instal·lacions del Celler i un posterior tast.

Les dues propostes pretenen acostar tot tipus de públic per tal que gaudeixi d’una jornada explosiva en tots els sentits, on pugui conèixer de ben a prop la gastronomia i l’enoturisme, dos plats forts i de qualitat de la cultura a la comarca del Priorat.

 

Més informació / Consultar preus

Èlia Campreciós, Celler el Masroig
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
elia@cellermasroig.com

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent
Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent 06/08/2020 La unitat de producció vitivinícola més gran de Catalunya i de la DO Cava, CEVIPE Grup Cooperatiu continua creixent. Amb la incorporació de dues noves cooperatives amplia fins a quinze el nombre...
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES 05/08/2020 El 54è Concurs Tastavins de la DO Penedès ha reconegut el Nat 1917 Chardonnay-Muscat d’Alexandria amb una Medalla de Bronze a la categoria de vins Blancs Joves 2020 Cellers Domenys...
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries 29/07/2020 Per primera vegada, les cooperatives elegeixen telemàticament dos candidats a consell rector que es ratificaran a l’Assemblea General La Federació assessora la Cooperativa del Camp...
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació 23/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu la decisió del Departament de Cultura de la Generalitat que reconeix el paper de les cooperatives agràries en la...
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC 21/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu que el Consell Europeu, format pels Caps d’Estat i de Govern de la UE, hagi arribat a un acord sobre el Marc Financer...
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món 21/07/2020 El poble del Baix Ebre d’El Perelló, és conegut a nivell nacional com el ‘poble de la mel’, un dels aliments més antics i més preuats del món. Des de fa uns anys les mels de la família...
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions 16/07/2020 La FCAC presenta les magnituds de 195 cooperatives, amb més de 30.000 socis i 4.200 treballadors La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta l’Anuari Socioeconòmic...
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19 15/07/2020 El Pla d’acció adreçat per la FCAC a la Comissió d'Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques (CERSE) se suma a les “Propostes a curt termini per a la comarca del...
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19 14/07/2020 Pressupost insuficient, complicada verificació dels danys i molts productors queden exclosos de les mesures La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb...
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya 01/07/2020 La nova metodologia aplicada enguany permet monitoritzar millor el potencial productiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un increment de l’11,8% en la producció...
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó 29/06/2020 El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli...
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme 26/06/2020 El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x