Celler Masroig dóna el tret de sortida a noves activitats gastronòmiques de cara a l’estiu. Per tal de complementar les experiències enoturístiques amb les que ja treballa habitualment, comptarà amb els restaurants Hostal Sport i Mas Trucafort per tal d’oferir un producte enogastronòmic més complet i d’alta qualitat.
El primer àpat del dia, i el més important, és una de les especialitats de l’Hostal Sport, que ofereix suculents plats de tradició catalana per esmorzar, elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat al bell mig de la vila de Falset. El matí segueix amb una visita guiada al Celler Masroig, que compta amb unes instal·lacions centenàries plenes d’història, i un posterior tast de vins d’alta gamma del Celler.
El Restaurant Braseria Mas Trucafort, que està ubicat a 1,5 km de Falset, aposta per un “arròs de tros” per dinar, un plat elaborat amb els millors productes seleccionats, locals i d’alta qualitat, acompanyat per Les Sorts Jove o Les Sorts Rosat, dos dels vins representatius del Celler Masroig. Aquest àpat també es complementa amb una visita a les instal·lacions del Celler i un posterior tast.
Les dues propostes pretenen acostar tot tipus de públic per tal que gaudeixi d’una jornada explosiva en tots els sentits, on pugui conèixer de ben a prop la gastronomia i l’enoturisme, dos plats forts i de qualitat de la cultura a la comarca del Priorat.
Més informació / Consultar preus
Èlia Campreciós, Celler el Masroig
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
elia@cellermasroig.com
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h