Celler Masroig dóna el tret de sortida a noves activitats gastronòmiques de cara a l’estiu. Per tal de complementar les experiències enoturístiques amb les que ja treballa habitualment, comptarà amb els restaurants Hostal Sport i Mas Trucafort per tal d’oferir un producte enogastronòmic més complet i d’alta qualitat.
El primer àpat del dia, i el més important, és una de les especialitats de l’Hostal Sport, que ofereix suculents plats de tradició catalana per esmorzar, elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat al bell mig de la vila de Falset. El matí segueix amb una visita guiada al Celler Masroig, que compta amb unes instal·lacions centenàries plenes d’història, i un posterior tast de vins d’alta gamma del Celler.
El Restaurant Braseria Mas Trucafort, que està ubicat a 1,5 km de Falset, aposta per un “arròs de tros” per dinar, un plat elaborat amb els millors productes seleccionats, locals i d’alta qualitat, acompanyat per Les Sorts Jove o Les Sorts Rosat, dos dels vins representatius del Celler Masroig. Aquest àpat també es complementa amb una visita a les instal·lacions del Celler i un posterior tast.
Les dues propostes pretenen acostar tot tipus de públic per tal que gaudeixi d’una jornada explosiva en tots els sentits, on pugui conèixer de ben a prop la gastronomia i l’enoturisme, dos plats forts i de qualitat de la cultura a la comarca del Priorat.
Més informació / Consultar preus
Èlia Campreciós, Celler el Masroig
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
elia@cellermasroig.com
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h