Carregant web FCAC

Celler Masroig obre la temporada d’estiu amb noves propostes gastronòmiques

Un esmorzar de forquilla a l’Hostal Sport o un dinar a Mas Trucafort. Celler Masroig enriqueix les seves experiències enoturístiques i les acompanya d’àpats elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat

30/06/2015
Mas Trucafort
Mas Trucafort © Mas Trucafort

Celler Masroig dóna el tret de sortida a noves activitats gastronòmiques de cara a l’estiu. Per tal de complementar les experiències enoturístiques amb les que ja treballa habitualment, comptarà amb els restaurants Hostal Sport i Mas Trucafort per tal d’oferir un producte enogastronòmic més complet i d’alta qualitat.

El primer àpat del dia, i el més important, és una de les especialitats de l’Hostal Sport, que ofereix suculents plats de tradició catalana per esmorzar, elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat al bell mig de la vila de Falset. El matí segueix amb una visita guiada al Celler Masroig, que compta amb unes instal·lacions centenàries plenes d’història, i un posterior tast de vins d’alta gamma del Celler.

El Restaurant Braseria Mas Trucafort, que està ubicat a 1,5 km de Falset, aposta per un “arròs de tros” per dinar, un plat elaborat amb els millors productes seleccionats, locals i d’alta qualitat, acompanyat per Les Sorts Jove o Les Sorts Rosat, dos dels vins representatius del Celler Masroig. Aquest àpat també es complementa amb una visita a les instal·lacions del Celler i un posterior tast.

Les dues propostes pretenen acostar tot tipus de públic per tal que gaudeixi d’una jornada explosiva en tots els sentits, on pugui conèixer de ben a prop la gastronomia i l’enoturisme, dos plats forts i de qualitat de la cultura a la comarca del Priorat.

 

Més informació / Consultar preus

Èlia Campreciós, Celler el Masroig
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
elia@cellermasroig.com

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya