Comunicats de premsa

Torna la VINITFEST, la Festa Major del Vi

09/07/2015

Adernats presenta de la 4a edició de la Festa Vinícola per excel·lència del Camp de Tarragona

El divendres 31 de Juliol torna la VINITFEST en la que serà la seva quarta edició. La Catedral del Vi de Nulles tornarà a ser el màgic espai que l’acull, l’any passat es va omplir amb més de mig miler d’assistents i aquest any espera repetir assistència. Els vins i caves Adernats, celebren aquesta festa com a culminació a un nou any d’èxits en l’enoturisme i la viticultura (guardonats amb la Promoció Empresarial als premis CEPTA 2015), just abans de començar la verema que donarà els fruits del 2016.

Aquest any se suma una millora gastronòmica i temàtica amb la unió simbòlica de tres Cooperatives amb històries similars com són la de Nulles, Capçanes i els Arrossaires del Delta, que seguiran col·laborant més endavant en altres projectes.

L’edició d’enguany també comptarà amb dos grups de música de renom, reputats restaurants i productors del territori, un grapat d’artistes i la tematització del folklore popular de principis de segle XX.

És per aquests motius, per la unió i difusió de la cultura popular i gastronòmica del nostre territori, per ser un projecte singular i de referència al Camp de Tarragona i arreu de Catalunya, que esperem sigui del vostre interès i vinguin a coneixen tots els detalls.

La presentació serà dimarts 14 de Juliol, a les 11 h, al nou espai audiovisual del celler modernista de Nulles. L’acte començarà amb una roda de premsa dels organitzadors i col·laboradors i una gran foto de família, després es farà un tast del què serà la VINITFEST 2015 amb una actuació musical, una tapa de paella d’Arrossaires del Delta, de la mà d’Àngel Soler, un tast de vins de Capçanes i Adernats i l’actuació d’un artista.

 

Més informació

DIMARTS 14 DE JULIOL / 11H
CATEDRAL DEL VI DE NULLES / CELLER MODERNISTA
PRESENTACIÓ VINITFEST 2015

RODA DE PREMSA
JOAN CASTELLVÍ (Gerent Nulles)
ENRIC BATLLE (Gerent Arrossaires)
JOAN M. SABATÉ (Gerent Capçanes)

ORGANITZACIÓ / CONTACTE
ADAM ALBERT (Imatge - comunicació) - 690 643 701
FRANCESC BORONAT (enoturisme) - 618 134 209
ADERNATS - 977 602 622

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x