El diumenge 13 de Març tanquem la temporada de calçots amb la primera edició de "La Salsa de la Calçotada". Una festa al voltant de la cultura del calçot amb música, gresca i els millors productes de proximitat. Tot en un entorn incomparable com la plaça entre vinyes de Casafort - Nulles. Un dia únic per gaudir de la riquesa gastronòmica i cultural de l'Alt Camp, una de les més singulars i identitàries de Catalunya.
Una calçotada festiva i compromesa amb producte exclusivament de l'Alt Camp. Una unió insòlita de productor i elaboradors al voltant de la calçotada. Es podrà gaudir de calçots local IGP Valls (Mas Capestany). Salsa de calçot amb fruits de la terra (Quinta Forca i Coll de Nulles). Corder d'Alcover (Queviures el Portal). Xarcuteria artesana (Rosa de la Carn). Pa i postres d'autor (Forn de Nulles). Vins i caves (Adernats - Vinícola de Nulles). Vermut Montseta (Valls). Música popular amb 'Fenya Rai' (Valls).
Més informació
Detall de l'acte
12H - VERMUT MUSICAL DE BENVINGUDA
14H - CALÇOTADA COMPROMESA
16H - CONCERT AMB 'FENYA RAI'
Places limitades a 100 persones. Copa de regal.
Informació i reserves al 977 602 622 /ext. 105
Organitza: La Quinta Forca, El Coll de Nulles i Adernats
Col·labora: Rosa de la Carn, Mas Capestany, Queviures el Portal i Ajuntament de Nulles
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h