La Cooperativa del Camp de Linyola celebra, diumenge 27 de novembre, el centenari de la seva fundació. Per commemorar l’aniversari, la cooperativa ha organitzat una jornada lúdica oberta a socis, familiars i amics que estarà presidida per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.
Entre els actes previstos per diumenge s’inclouen la descoberta d’una placa commemorativa del centenari i una exposició de tractors antics, mostra fotogràfica i documental i presentació de les miniatures agrícoles de Josep Mir, soci de la cooperativa. Durant tot el matí un trenet turístic explicarà la història de l’entitat durant el recorregut entre la seu social i les instal·lacions industrials. La festa culminarà amb un dinar de germanor.
Cent anys després del seu naixement, la Cooperativa de Linyola té una salut excel·lent. La facturació se situa en uns 20 milions d’euros i la producció assoleix uns volums de 9.000 tones de farratges, més de 40.000 tones d’assecatge de panís, 12.000 tones de cereals (blat i ordi) i 80.000 tones de pinso comercialitzat. Al 2015, va protagonitzar una fusió amb Pinsos Urgell i actualment té en marxa un pla d’inversió per modernitzar els processos i millorar el control de qualitat dels productes.
Convocatòria de Premsa
DATA | Diumenge 27 novembre
HORA | 10.30 h
LLOC | Cooperativa de Linyola (C. Lleida, 7)
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i el president de la Cooperativa de Linyola, Jaume Pedrós, atendran els mitjans interessats
Programa d'actes
9h | Ruta trenet turístic instal·lacions cooperativa
10.45h | Inici de l’acte de commemoració del Centenari: Descoberta placa commemorativa. Parlaments. Signatura llibre d’honor
11.45h | Recorregut exposició fotogràfica, tractors antics i miniatures agrícoles. Actuació grallers i gegants.
14.30h | Dinar de germanor
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h