Comunicats de premsa

CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats

24/11/2017

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca "Sol de Nit", Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d'aromes naturals de fruita. Amb una graduació alcohòlica de només 7,5% "Sol de Nit" cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, blanc-préssec i rosat-aranja. "Sol de Nit" és ideal com aperitiu, a les postres i en l'elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017 amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes. Elaborat a partir de les varietats moscatell d'Alexandria i moscatell de gra petit. Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals (rosa). En boca es troben aromes amb una amable persistència. La frescor i dolçor del “Muscat de Nadal” permet nombroses associacions gastronòmiques. Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques. A degustar entre 8° i 10°, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit” (vi blanc, rosat i negre) en Bag Innov. Els vins joves de l’any en un nou concepte de packaging. Un envàs lleuger, flexible, resistent i fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no té l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum. La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa. Envàs ecològic garantit lliure de bisfenol i ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar la importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

"Sol de Nit" i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis d'intercooperació acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Font: Cevipe
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli
5a edició Premis DOP Catalanes d’Oli 13/11/2018 Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya lliuraran, el pròxim dijous 15 de novembre, els guardons de la 5a edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli. La consellera...
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura
Cevipe firma un conveni Erasmus amb l’escola Avize Viti Campus School Wine de la Champagne per tal de formar futurs professionals del món de la viticultura 08/11/2018 Un dels objectius principals de Cevipe és el de garantir el relleu generacional de les explotacions familiars per tal d’assegurar la continuïtat i el futur del model cooperatiu. Amb aquest...
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic
Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors, entorn d’un aliment únic 06/11/2018 La llet és un aliment habitual en la nostra dieta mediterrània. Però què s’amaga darrera d’un bric de llet o d’un tall de formatge? Les propietats nutricionals de la llet i els seus...
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió
Triple medalla d’or Gilbert&Gaillard per Cellers Unió 30/10/2018 Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats al tast de la prestigiosa revista francesa Gilbert&Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre "Llicorella Vitis 60" DOQ...
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior
ActelGrup destina més de 2M€ a complementar les liquidacions dels seus socis, duplicant la quantitat de l’any anterior 26/10/2018 El Palau de Congressos-La Llotja de Lleida va acollir l’Assemblea General Ordinària d’ActelGrup amb l’objectiu de presentar i aprovar el balanç econòmic de l’exercici...
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana
La FCAC alerta que està en perill la viabilitat de l’avellana 25/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 26 d’octubre, en la reunió anual entre la Unió Europea i Turquia sobre el mercat de l’avellana. En aquesta...
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona 23/10/2018 El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al...
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari 18/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, avui 18 d’octubre a Barcelona, una jornada adreçada joves agricultors i ramaders amb l’objectiu de promoure el relleu...
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya 17/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya preveu una caiguda de gairebé un 15% en la producció d’oli d’oliva en relació amb la campanya 2017-18. Enguany, la collita se situaria en...
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món 02/10/2018 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa...
Augmenta un 24% la collita d’arròs
Augmenta un 24% la collita d’arròs 28/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) estima una previsió de collita de 151.723 tones d’arròs per a Catalunya, que representen un increment del 23,92% en relació amb la...
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’ 27/09/2018 Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x