Carregant web FCAC

CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats

24/11/2017

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca "Sol de Nit", Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d'aromes naturals de fruita. Amb una graduació alcohòlica de només 7,5% "Sol de Nit" cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, blanc-préssec i rosat-aranja. "Sol de Nit" és ideal com aperitiu, a les postres i en l'elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017 amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes. Elaborat a partir de les varietats moscatell d'Alexandria i moscatell de gra petit. Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals (rosa). En boca es troben aromes amb una amable persistència. La frescor i dolçor del “Muscat de Nadal” permet nombroses associacions gastronòmiques. Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques. A degustar entre 8° i 10°, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit” (vi blanc, rosat i negre) en Bag Innov. Els vins joves de l’any en un nou concepte de packaging. Un envàs lleuger, flexible, resistent i fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no té l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum. La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa. Envàs ecològic garantit lliure de bisfenol i ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar la importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

"Sol de Nit" i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis d'intercooperació acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya