Carregant web FCAC

CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats

24/11/2017

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca "Sol de Nit", Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d'aromes naturals de fruita. Amb una graduació alcohòlica de només 7,5% "Sol de Nit" cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, blanc-préssec i rosat-aranja. "Sol de Nit" és ideal com aperitiu, a les postres i en l'elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017 amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes. Elaborat a partir de les varietats moscatell d'Alexandria i moscatell de gra petit. Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals (rosa). En boca es troben aromes amb una amable persistència. La frescor i dolçor del “Muscat de Nadal” permet nombroses associacions gastronòmiques. Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques. A degustar entre 8° i 10°, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit” (vi blanc, rosat i negre) en Bag Innov. Els vins joves de l’any en un nou concepte de packaging. Un envàs lleuger, flexible, resistent i fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no té l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum. La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa. Envàs ecològic garantit lliure de bisfenol i ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar la importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

"Sol de Nit" i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis d'intercooperació acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya