Comunicats de premsa

CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats

24/11/2017

Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors habituals de vi i a la vegada, aconseguir augmentar les vendes de producte final.

Sota la marca "Sol de Nit", Cevipe presenta un producte nou, jove, fresc i afruitat, elaborat a base de vi blanc o rosat amb una combinació perfecta d'aromes naturals de fruita. Amb una graduació alcohòlica de només 7,5% "Sol de Nit" cerca introduir-se en el segment de públic més jove que habitualment no és consumidor de vi. Inicialment Cevipe aposta per treure al mercat dues referències d'aromatitzats, blanc-préssec i rosat-aranja. "Sol de Nit" és ideal com aperitiu, a les postres i en l'elaboració de combinats, per gaudir-lo ben fresc en qualsevol moment.

“Muscat de Nadal” és un vi dolç natural de la collita 2017 amb Denominació d’Origen Muscat de Ribesaltes. Elaborat a partir de les varietats moscatell d'Alexandria i moscatell de gra petit. Amb un color daurat pàl·lid amb tons verds, nas intens en cítrics (llimona, aranja), notes de fruites exòtiques i florals (rosa). En boca es troben aromes amb una amable persistència. La frescor i dolçor del “Muscat de Nadal” permet nombroses associacions gastronòmiques. Les seves aromes intenses accentuen els formatges, harmonitza perfectament amb tota mena de postres, i especialment amb les postres nadalenques. A degustar entre 8° i 10°, la seva temperatura ideal.

“Sol de nit” (vi blanc, rosat i negre) en Bag Innov. Els vins joves de l’any en un nou concepte de packaging. Un envàs lleuger, flexible, resistent i fàcil de transportar amb el seu agafador integrat. Aquest envàs de 3 litres és ideal per poder portar-ho allà on calgui. Fàcil de guardar ocupant poc espai i amb una rapida climatització, ja que a diferència del Bag in Box no té l’aïllament del cartró i va reduint el seu espai en funció del seu consum. La seva aixeta de fàcil utilització garanteix la conservació del producte fins a 2 mesos desprès de l’obertura. La qualitat es manté estable fins l’ultima copa. Envàs ecològic garantit lliure de bisfenol i ftalats.

Tota aquesta nova línia de productes es poden trobar a les agrobotigues Agro-Tast i agrobotigues de les cooperatives associades del Grup Cevipe.

Xavier Farré, President executiu de Cevipe, ha volgut destacar la importància d’innovar i cercar noves oportunitats: “Cevipe amb col·laboració amb Vinadeis, la cooperativa vitivinícola més gran de França, té l'objectiu d'innovar en la creació de nous productes vinícoles i la recerca de nous mercats de consum de cara al futur”.

"Sol de Nit" i “Muscat de Nadal” és el fruit dels convenis d'intercooperació acordats en el marc del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, del qual Cevipe és soci cofundador.

Font: Cevipe
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals
Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals 19/09/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià han presentat, aquesta setmana, una bateria...
Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x