Carregant web FCAC

La gamma Solà Fred renova imatge

El Celler Masroig canvia el disseny dels tres vins que composen la gamma Solà Fred (negre, blanc i rosat) per aconseguir una nova aparença més moderna i atractiva

03/01/2018

El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny Atipus.

El nom de Solà Fred prové d’una de les finques del celler. Fa referència a una vinya, un terreny muntanyós, orientat cap al sud, on incideixen molt els raigs solars. La nova etiqueta ens descriu com el vi sorgeix de vessants empinats, on els ceps miren al sud. Dies de calor, fredes nits. El contrast fa fort el raïm. L’equilibri viu al paisatge intens del Solà Fred.

Dins la gamma completa, composta per un vi blanc, un rosat i un negre, destaca aquest últim, 100% Carinyena. Celler Masroig, ubicat a la zona sud-oest de la DO Montsant, es troba a l’àrea on aquesta varietat està més plantada. Una zona càlida i seca, on les carinyenes que s’obtenen són de molt alta qualitat. Amb aquest vi, Celler Masroig vol ensenyar el que la carinyena pot donar en un vi, fins i tot en un vi jove, com és el Solà Fred. Un vi que expressa molt bé la tipicitat de la varietat al Montsant (fruita madura, especiats, frescor, tanins,...) i a molt bona relació qualitat-preu. És un vi pensat per gaudir en tot moment, molt assequible i maridable en qualsevol situació.

El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern, amb una imatge més neta i directa, sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests tres vins. També pretén refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya