El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny Atipus.
El nom de Solà Fred prové d’una de les finques del celler. Fa referència a una vinya, un terreny muntanyós, orientat cap al sud, on incideixen molt els raigs solars. La nova etiqueta ens descriu com el vi sorgeix de vessants empinats, on els ceps miren al sud. Dies de calor, fredes nits. El contrast fa fort el raïm. L’equilibri viu al paisatge intens del Solà Fred.
Dins la gamma completa, composta per un vi blanc, un rosat i un negre, destaca aquest últim, 100% Carinyena. Celler Masroig, ubicat a la zona sud-oest de la DO Montsant, es troba a l’àrea on aquesta varietat està més plantada. Una zona càlida i seca, on les carinyenes que s’obtenen són de molt alta qualitat. Amb aquest vi, Celler Masroig vol ensenyar el que la carinyena pot donar en un vi, fins i tot en un vi jove, com és el Solà Fred. Un vi que expressa molt bé la tipicitat de la varietat al Montsant (fruita madura, especiats, frescor, tanins,...) i a molt bona relació qualitat-preu. És un vi pensat per gaudir en tot moment, molt assequible i maridable en qualsevol situació.
El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern, amb una imatge més neta i directa, sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests tres vins. També pretén refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h