Comunicats de premsa

La gamma Solà Fred renova imatge

03/01/2018

El Celler Masroig canvia el disseny dels tres vins que composen la gamma Solà Fred (negre, blanc i rosat) per aconseguir una nova aparença més moderna i atractiva

El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny Atipus.

El nom de Solà Fred prové d’una de les finques del celler. Fa referència a una vinya, un terreny muntanyós, orientat cap al sud, on incideixen molt els raigs solars. La nova etiqueta ens descriu com el vi sorgeix de vessants empinats, on els ceps miren al sud. Dies de calor, fredes nits. El contrast fa fort el raïm. L’equilibri viu al paisatge intens del Solà Fred.

Dins la gamma completa, composta per un vi blanc, un rosat i un negre, destaca aquest últim, 100% Carinyena. Celler Masroig, ubicat a la zona sud-oest de la DO Montsant, es troba a l’àrea on aquesta varietat està més plantada. Una zona càlida i seca, on les carinyenes que s’obtenen són de molt alta qualitat. Amb aquest vi, Celler Masroig vol ensenyar el que la carinyena pot donar en un vi, fins i tot en un vi jove, com és el Solà Fred. Un vi que expressa molt bé la tipicitat de la varietat al Montsant (fruita madura, especiats, frescor, tanins,...) i a molt bona relació qualitat-preu. És un vi pensat per gaudir en tot moment, molt assequible i maridable en qualsevol situació.

El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern, amb una imatge més neta i directa, sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests tres vins. També pretén refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona
El programa europeu per fomentar el consum de llet i làctics arriba a Barcelona 23/10/2018 El consum de llet, iogurts i productes làctics és imprescindible per aconseguir una dieta equilibrada i saludable, més encara durant la infantesa perquè la seva ingesta serà clau per al...
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari
FCAC organitza una jornada per promoure el relleu generacional al sector agrari 18/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, avui 18 d’octubre a Barcelona, una jornada adreçada joves agricultors i ramaders amb l’objectiu de promoure el relleu...
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya
Davallada d’un 15% en la producció d’oli a Catalunya 17/10/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya preveu una caiguda de gairebé un 15% en la producció d’oli d’oliva en relació amb la campanya 2017-18. Enguany, la collita se situaria en...
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món
La prestigiosa guia Flos Olei inclou l’”Aureum Morrut” de Soldebre entre els millors olis del món 02/10/2018 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli al que seria la guia Parker dels vins, ha inclòs l’oli d'oliva extra verge “Aureum Morrut”, de la cooperativa...
Augmenta un 24% la collita d’arròs
Augmenta un 24% la collita d’arròs 28/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) estima una previsió de collita de 151.723 tones d’arròs per a Catalunya, que representen un increment del 23,92% en relació amb la...
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’
Adernats celebra la primera ‘Festa de la Verema de la Vinícola de Nulles’ 27/09/2018 Després de l'espectacular Vinitfest del passat estiu, el celler modernista de Nulles prepara una nova festa pel proper dissabte 29 de setembre. En aquesta ocasió serà la primera 'Festa de...
XVII Jornada de boví a Cooperativa d'Ivars
XVII Jornada de boví a Cooperativa d'Ivars 25/09/2018 La XVII Jornada de Boví de Carn a Cooperativa d’Ivars ha reunit aquest matí un centenar de ramaders del sector. Els tècnics de la cooperativa han compartit amb ells, l’èxit de la recent...
Cooperativa d'Ivars: Primera fàbrica de pinsos certificada amb GLOBALG.A.P. a Catalunya
Cooperativa d'Ivars: Primera fàbrica de pinsos certificada amb GLOBALG.A.P. a Catalunya 18/09/2018 El passat 3 de setembre es va obtenir la certificació GLOBALG.A.P. a la fàbrica de pinsos de Torregrossa de Cooperativa d’Ivars. Aquesta certificació és un conjunt de normes reconegudes a...
FCAC reclama extremar els controls a senglars i reforçar el paper dels Agents Rurals
FCAC reclama extremar els controls a senglars i reforçar el paper dels Agents Rurals 14/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) reclama a l’Administració que s’extremin les mesures de vigilància en el territori després que, a Bèlgica, s’hagin confirmat dos...
Un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre, afectades per la pedregada d’anit
Un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre, afectades per la pedregada d’anit 06/09/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que una superfície d’un miler d’hectàrees d’arròs del Delta de l’Ebre ha resultat afectada per la pedregada d’anit. Les...
El sector cooperatiu manté la vicepresidència de la DOP Cava
El sector cooperatiu manté la vicepresidència de la DOP Cava 29/08/2018 Per primera vegada a la història de la DOP Cava, el sector cooperatiu va optar a la presidència d'aquesta DO. Tot i que aquesta la va guanyar el sector elaborador, en el cas de la...
El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava
El sector productor presenta candidatura a la presidència de la DO Cava 23/08/2018 Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador. El magnífic resultat obtingut...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x