Carregant web FCAC

Llorenç del Penedès serà un dels escenaris del Festival En Veu Alta 2018

L'actor Toni Gomila representarà l’”Acorar” al celler de la Cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès

13/06/2018

Llorenç del Penedès repetirà per segon any com a un dels escenaris del Festival En Veu Alta (EVA) 2018. Aquest any el celler de l'Agrícola esdevindrà un espai cultural on es representarà l'obra de teatre L'"Acorar" el proper 15 de juny a les 22 h.

Toni Gomila, actor mallorquí reflexiona en aquesta obra sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara– existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim. Arribarem a la secreta intimitat de cada un perquè allò que oferim és universal.

El Festival En Veu Alta celebra enguany la 14a edició al Penedès. Serà del 8 al 17 de juny de 2018, amb disset municipis participants on tindran lloc espectacles de narració i tradició oral; des de propostes teatrals, passant per la música, sessions de lectures en veu alta, poesia o relats narrats en primera persona. El festival EVA té una singularitat que el fa diferent: els espais que utilitzen per a les representacions. Són espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia. Així doncs, fan les actuacions en coves, safarejos, criptes, fonts, cases particulars, jardins, terrats o fins i tot cementiris.

Aquest acte és gratuït i està organitzat per l’Ajuntament de Llorenç del Penedès amb la col·laboració de l’Agrícola i Secció De Crèdit, SCCL de Llorenç del Penedès.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya