Carregant web FCAC

VINITFEST | Dissabte 30 de juny, a partir de les 22 h, a Nulles (Tarragona)

Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi

Es preveu l’assistència de 500 persones a la gala, emmarcada en la 7a edició de la VINITFEST del Celler Cooperatiu de Nulles que fusiona cultura, gastronomia, art i música

29/06/2018

El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS en una gala inaugural en el marc de VINITFEST, la Festa Major del Vi. L’acte, que es farà el dissabte 30 de juny, esdevé una fusió de cultura, gastronomia, art i música, i enguany girarà a l’entorn del glamurós cinema dels anys 20.

ADERNATS SE7GRAUS és un concurs pioner a les comarques de Tarragona que agafa el nom de la temperatura a la qual se serveixen els vins mediterranis a l’estiu i respon al doble objectiu d’ajudar a divulgar la cultura vinícola com a part identitària i de potenciar el talent audiovisual català. En l’edició d’enguany, la temàtica girava a l’entorn de la pregunta: “Què et transmeten els vins mediterranis?”

Al certamen, s’hi han presentat un total de 20 audiovisuals que majoritàriament estan dirigits per joves del Camp de Tarragona. D’aquests, hi ha 6 finalistes d’entre els quals sortiran els guanyadors, que es coneixeran en el decurs de la gala de demà.

Per al lliurament de guardons i recordant el cinema a la fresca, s’instal·larà una pantalla gegant i se celebrarà una gala durant la qual es projectaran els cinc espots finalistes. Està previst un aforament de 500 persones i l’acte serà retransmès en directe per xarxes socials.

La gala dels premis al millor audiovisual obrirà la 7ª edició de la VINITFEST, que els últims anys ha esdevingut la porta d’entrada a l’estiu a partir del retrobament amb les festes majors de principi del segle passat.


Espais VINITFEST

Amb motiu de la VINITFEST, el celler modernista –un dels més ben conservats de Catalunya- obre les seves portes a tots els visitants.

La celebració compta amb tres espais ben delimitats per a la realització de diferents activitats: l’Escenari Catedral –on es farà la gala audiovisual i les actuacions de música en directe-, el pati interior –reservat als punxadiscos, com espai més festiu- i les “ARTcades” a l’interior del celler modernista –per a exposicions d’artistes del territori i enguany comptarà amb un autèntic “passadís de la fama”.

A nivell musical, es farà un recorregut per diferents etapes del món de la música amb la participació dels barcelonins Wax & Boogie, els vallencs Murmur i del carismàtic PD Reig Bord (Joan Reig, bateria d’Els Pets), que punxarà música en vinil.

Els assistents podran realitzar fins a 7 degustacions dels millors vins i caves Adernats maridats amb 6 tastets gastronòmics de reconeguts restaurants de l'Alt Camp.

La Cooperativa Vinícola de Nulles aglutina uns 90 socis productors i 400 hectàrees de vinya, que representen una producció de 200.000 ampolles anuals de vins i caves reconeguts per les denominacions d’origen Tarragona i Cava. Ha estat objecte de diversos reconeixements internacionals com, recentment, la Gran Medalla d’Or (única a Catalunya) al Concurs Mundial de Brussel·les.

 

Més informació

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya