Comunicats de premsa

VINITFEST | Dissabte 30 de juny, a partir de les 22 h, a Nulles (Tarragona)

Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi

29/06/2018

Es preveu l’assistència de 500 persones a la gala, emmarcada en la 7a edició de la VINITFEST del Celler Cooperatiu de Nulles que fusiona cultura, gastronomia, art i música

El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS en una gala inaugural en el marc de VINITFEST, la Festa Major del Vi. L’acte, que es farà el dissabte 30 de juny, esdevé una fusió de cultura, gastronomia, art i música, i enguany girarà a l’entorn del glamurós cinema dels anys 20.

ADERNATS SE7GRAUS és un concurs pioner a les comarques de Tarragona que agafa el nom de la temperatura a la qual se serveixen els vins mediterranis a l’estiu i respon al doble objectiu d’ajudar a divulgar la cultura vinícola com a part identitària i de potenciar el talent audiovisual català. En l’edició d’enguany, la temàtica girava a l’entorn de la pregunta: “Què et transmeten els vins mediterranis?”

Al certamen, s’hi han presentat un total de 20 audiovisuals que majoritàriament estan dirigits per joves del Camp de Tarragona. D’aquests, hi ha 6 finalistes d’entre els quals sortiran els guanyadors, que es coneixeran en el decurs de la gala de demà.

Per al lliurament de guardons i recordant el cinema a la fresca, s’instal·larà una pantalla gegant i se celebrarà una gala durant la qual es projectaran els cinc espots finalistes. Està previst un aforament de 500 persones i l’acte serà retransmès en directe per xarxes socials.

La gala dels premis al millor audiovisual obrirà la 7ª edició de la VINITFEST, que els últims anys ha esdevingut la porta d’entrada a l’estiu a partir del retrobament amb les festes majors de principi del segle passat.


Espais VINITFEST

Amb motiu de la VINITFEST, el celler modernista –un dels més ben conservats de Catalunya- obre les seves portes a tots els visitants.

La celebració compta amb tres espais ben delimitats per a la realització de diferents activitats: l’Escenari Catedral –on es farà la gala audiovisual i les actuacions de música en directe-, el pati interior –reservat als punxadiscos, com espai més festiu- i les “ARTcades” a l’interior del celler modernista –per a exposicions d’artistes del territori i enguany comptarà amb un autèntic “passadís de la fama”.

A nivell musical, es farà un recorregut per diferents etapes del món de la música amb la participació dels barcelonins Wax & Boogie, els vallencs Murmur i del carismàtic PD Reig Bord (Joan Reig, bateria d’Els Pets), que punxarà música en vinil.

Els assistents podran realitzar fins a 7 degustacions dels millors vins i caves Adernats maridats amb 6 tastets gastronòmics de reconeguts restaurants de l'Alt Camp.

La Cooperativa Vinícola de Nulles aglutina uns 90 socis productors i 400 hectàrees de vinya, que representen una producció de 200.000 ampolles anuals de vins i caves reconeguts per les denominacions d’origen Tarragona i Cava. Ha estat objecte de diversos reconeixements internacionals com, recentment, la Gran Medalla d’Or (única a Catalunya) al Concurs Mundial de Brussel·les.

 

Més informació

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial
Les cooperatives arrosseres del Delta, que produeixen el 75% de l’arròs català, en alerta per l’afectació a més de 3.000 ha i molt crítics amb la gestió territorial 22/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) insisteix en la gravetat dels danys soferts per una part dels conreus i les cooperatives del litoral català. La situació és especialment...
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària
El celler de Sant Jaume de Cellers Domenys obté la ISO 22000:2005 que certifica el Sistema de Gestió de Seguretat Alimentària 20/01/2020 La Norma internacional ISO 22000:2005, concedida per l’empresa AENOR Internacional, ha estat lliurada al celler de Sant Jaume dels Domenys en un acte presidit pel Sr. Josep Vidal i Fàbrega,...
Les cooperatives tenen un paper  rellevant en la transició climàtica
Les cooperatives tenen un paper rellevant en la transició climàtica 17/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa, avui, en la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica convocada per la Generalitat per tal d’acordar un full de ruta que...
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català
La FCAC exigeix mesures urgents a la Comissió Europea i el Parlament català 16/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) està adherida a la plataforma en defensa de mesures urgents per a la fruita de pinyol que lideren una cinquantena d’alcaldes de...
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius
La Fageda amplia serveis i s’obre a nous col·lectius 15/01/2020 Aquest servei, que és nou a la Garrotxa, es crea de manera coordinada amb la Xarxa se Salut mental i s’ofereix a 15 persones de la comarca L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat...
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia
El poema “L’Empordà” de Joan Maragall inspira el nou vi d’Empordàlia 14/01/2020 La presentació del nou vi Ençà es farà a l'Arxiu Joan Maragall a Barcelona el proper 28 de gener, en un acte que Empordàlia vol que sigui també un homenatge al poeta Ençà està fet...
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació
La FCAC s’oposa al cànon ramader, un sobrecost de 3.000 € per explotació 14/01/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’oposa a l’aplicació d’un impost addicional per l’ús de l’aigua que proposa el Govern de la Generalitat a determinades...
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món
La cooperativa Soldebre inclou, per segon any consecutiu, un dels seus olis extra verge a la guia dels millors olis del món 23/12/2019 La prestigiosa guia italiana Flos Olei, l’equivalent en el món de l’oli a la guia Parker dels vins, ha inclòs per segon any consecutiu en el seu rànquing un oli Denominació d’Origen...
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO
L’oli d’oliva verge extra Ètim, guardonat per tercer any consecutiu als Premis CDO 23/12/2019 La Cooperativa Falset Marçà celebra que l’oli d’oliva verge extra Ètim hagi obtingut per tercer any consecutiu el primer premi en la categoria afruitat verd dolç, en el marc dels Premis del...
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple
OleAurum, l’oli del Mulla’t, bat el rècord i aconsegueix 14.390€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple 17/12/2019 Per cada ampolla de l’oli OleAurum venuda durant el mes de juliol es destina 1 € a la Fundació, que centra els seus esforços en aturar l'impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa que...
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat
Per Nadal, bombolles a la copa i tradició renovada al plat 17/12/2019 Com cada any, només obrir la porta ens impregnarà aquella meravellosa olor a la sopa de l’àvia i al rostit del tiet. Elements indispensables de la nostra cultura culinària, base inamovible de...
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel
artMuria & Caviaroli presenten el seu nou caviar de mel 12/12/2019 L’empresa de mel de luxe artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte:...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x